Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

arkadaşlar buhafta gelmesi muhtemel inşallah bütün sorunları çözmÜs bir şekilde gelir

Tepkiler: ogzhnoTr

alical33

Üye
Şimdi okadar bekledik yeni bişey de gelmez heralde bklediğimizle kalırız gibi geliyor kilit ekranı bari gelse

Akhtoher

Üye
Şu optimize için bile istiyorum valla ya 8.0 daki şarj süresini özledim basit hatalarda giderilecek bunlar olduktan sonra kilit ekranı saten gelir nede olsa gösterdiler bir kere

alical33

Üye
Şu optimize için bile istiyorum valla ya 8.0 daki şarj süresini özledim basit hatalarda giderilecek bunlar olduktan sonra kilit ekranı saten gelir nede olsa gösterdiler bir kere
Valla ben 1520 yi direk 8.1 de kullanmaya başladım ve 8 deki şarj suresini hiç bilmiyorum ama şuan şarjdan memnunum ya en yoğun kullanımda bile gunu kurtarıyor

Akhtoher

Üye
Valla ben 1520 yi direk 8.1 de kullanmaya başladım ve 8 deki şarj suresini hiç bilmiyorum ama şuan şarjdan memnunum ya en yoğun kullanımda bile gunu kurtarıyor
En yoğun kullanımda bile günü çıkartıyor diyorsun ya şu anda preview de bunu söylüyorsun optmizesiz sen bunun 4 katını düşün o kadar iyiydi 8.0 da ki şarj süresi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu Romlar flashlarsanız güncelleme WP8.1+Cyan olarak Lumia 925'lerde görünür.

RM-892
059S4J7 RM-892 VAR FI CV BLACK
059S6R9 RM-892 VAR FI CV GREY
059S6R8 RM-892 VAR FI CV WHITE

RM-893
059T7W8 RM-893 VAR LTA AR CV SKD
059T7R9 RM-893 VAR LTA AR CLARO SL SKD

Romlar indirip NCS ile flaşladıktan sonra güncelleme kontrolü yapın.

Tepkiler: jasonwie
Arkadaşlar kasmayalım artık güncellemeler verilmeye başladı nede olsa. en kötü hepimiz 1 aya kalmaz almış oluruz.

Son düzenleme:
3051.40000.1345.1001 yazılım dosyası.

braayn

Üye
925 hep bi torpil nedense

Tepkiler: ON9 ve jasonwie
3051.40000.1345.1001 yazılım dosyası.Yani lumia balck'in cyan'ın değil.

Ben anlamadım, 8.1'in tamamlanmış hali üreticilere gönderildi mi ki Cyan'la birleştirilmiş hali bize gelsin? @bulutsuzgece @papakudioflu, biz şimdi bu güncellemeden sonra bir de 8.1'i içinde barındıran optimizesi yapılmış ve ismi Cyan olan yeni bir güncelleme daha alacağız değil mi? Yanlış mı biliyorum?

alical33

Üye
En yoğun kullanımda bile günü çıkartıyor diyorsun ya şu anda preview de bunu söylüyorsun optmizesiz sen bunun 4 katını düşün o kadar iyiydi 8.0 da ki şarj süresi.
Hadi ya ozaman ben bu telefonu 3 4 gün şarj etmeden kullanırım heralde

papakudioflu

Emekli Yönetici
3051.40000.1345.1001 yazılım dosyası.Yani lumia balck'in cyan'ın değil.
Mesajda ne yazdığımı tam olarak okusaydın keşke. Evet bunlar Black ve WP8 Romlar. Fakat bunları yükledikten sonra güncelleme kontrolü yapınca cihazın Finlandiya veya arjantin olarak gözükeceği için güncellemeyi bulacak.

Akhtoher

Üye
1520'ler için benzer bir yöntem ile yükleme şansımız şimdilik yok değilmi?

Telefonum kırık ve gelişmeleri takip edememek öyle koyuyor ki

Hollanda romlu lumia 620 ile beklemedeyim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Aybin.Kilic