kimbilir_01
Üye
klavye ayarlarına girersen yine var o ayar kardeşFarkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.
Bende girip bir baktım ama bulamadım. Bir söylermisin hangi ayar olduğunu net bir şekilde söyle haleldeyim.klavye ayarlarına girersen yine var o ayar kardeş
skiden vardı artık yok.Bende girip bir baktım ama bulamadım. Bir söylermisin hangi ayar olduğunu net bir şekilde söyle haleldeyim.
Yok turbo varmışE
skiden vardı artık yok.
bende baktım yok ya beni bilirsin anladın yani ?Yok turbo varmışgözümden kaçmış orada ileri düzey ayarları var ona hiç girmedim daha doğru görmedim bile tamam hallettim
Bende Fifa 14 kasıyor hem de telefona yüklediğim halde. Birde S800 var sözde. Gerçi muhtemelen güncellemeden kaynaklanıyor. Daha önce böyle değildi. Neyse artık
Hocam sende halo oyunu kasıyor mu ?Dostum FIFA 14ü yükledim ve hiç kasma olmadı ve klass 2 hafıza kartına yükledim. Diğer yüklü oyunlarla birlikte toplam 13.44 GB oldu. Valla canavar gibi benim L820.
Microsoft sonunda yüzümüzü güldürdü Beyler Allah razı olsun..!
Bende de aynı sonuç çıktıBu neyi ifade ediyor ?
Valla oyun onnumaraymış harbiden. Hiç kasma olmadı.Hocam sende halo oyunu kasıyor mu ?
next tuşuna basılı tutunca ileri sarıyorwalla billaya adamlar dalga geçiyorlar görüntülü konusma yok diye, hayır pek fazla işe yaramasada yine dalga geçiliyor.Bir müziği bile ilerletemiyoruz
Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı
Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı
Arkadaşlar güncelleme öncesi kapasite kontrolüne baktığımda ayarlar boyutu 100-200 mb civarındaydı şimdi 610 mb gösteriyor sizdede yüksek bir değerde mi bende mi böyle ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar güncelleme öncesi kapasite kontrolüne baktığımda ayarlar boyutu 100-200 mb civarındaydı şimdi 610 mb gösteriyor sizdede yüksek bir değerde mi bende mi böyle ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?