Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

klavye ayarlarına girersen yine var o ayar kardeş

arkadaşlar bu cortena ile nasıl anlarız yani onunla ilgili ipucu verin yoksa cortena içkisine ilaç atacamm

Tepkiler: Esendağlı
Bende Fifa 14 kasıyor hem de telefona yüklediğim halde. Birde S800 var sözde. Gerçi muhtemelen güncellemeden kaynaklanıyor. Daha önce böyle değildi. Neyse artık

Dostum FIFA 14ü yükledim ve hiç kasma olmadı ve klass 2 hafıza kartına yükledim. Diğer yüklü oyunlarla birlikte toplam 13.44 GB oldu. Valla canavar gibi benim L820.
Microsoft sonunda yüzümüzü güldürdü Beyler Allah razı olsun..!

Tepkiler: zaakaan

skynet

Üye
Hocam sende halo oyunu kasıyor mu ?

20 tane oyun var ama o yok, dur onuda indireyim

Tepkiler: skynet

YkPkY

Üye
Bende de aynı sonuç çıktı Bu neyi ifade ediyor ?

Html 5 tabanının iyi olduğunu gösteriyor.önceki tarayıcı 322 falan gösteriyordu.
Cihazımdaki diğer 4 tarayıcıyada baktım onlar halen 320 küsürlerde.hepsini kalırdım.uc browser en iyisiydi ama o biile düşük verdi

Çırak ile gönderildi

Tepkiler: skynet

csH

Üye
cortana çok iyi yaa anlaşmaya başladık bile

zaakaan

Üye
Kasma düzeldi benimde. Sanırım internet hızımla alakalı bir problemdi. Halloldu çok şükür Denediğin için sağol. Class 2'de kasmaması da iyiymiş

Arkadaşlar güncelleme öncesi kapasite kontrolüne baktığımda ayarlar boyutu 100-200 mb civarındaydı şimdi 610 mb gösteriyor sizdede yüksek bir değerde mi bende mi böyle ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı

emz

Üye
Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı

Bende şarj suresinde değişiklik yok hatta batarya cidden daha fazla gitmeye başladı.

Telgrafla gonderildi.

emz

Üye

Bende diğer klasörü coştu kendince. Sebebini çözemedim ama giderek kabarıyor ve ben video izlemiyorum telden. Neden olabilir?

Telgrafla gonderildi.

skynet

Üye

Aynen bende de 627Mb gözüküyor