DenizhaNq
Üye
Benim için sorun yokHayır bu MS tarafından yapılan bir uyarıdır. Diyor ki cihazı aldığınız yer cihazınızı garanti dışı bırakabilir. Garanti dışı bırakır demiyor. Bu uyarı bütün cihazlarda vardır ve olmak zorundadır.
Örneğin yolda yürürken dikkatli olun başınıza tabela düşebilir derler. Düşer mi düşmez ama bir keresinde bir haberde adamın birinin kafasına tabela düşmüş.
Benim için sorun yokböyle mantıksız bir konunun gündeme gelmesi bile hata bence... böyle birşey yerine hatalar şu zamanda giderilecektir diye bi açıklama yapsalar daha çok yararına iş yapmış olurlar.
Zaten yok .Benim için problem yok. Android de alsam rom atacağım için garanti gözümde değersiz
Şaka bir yana ben hala garanti konusunda br sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Tam olarak neredeYeni bir özellik daha keşfettim.
Artık bir oyun uygulamayı yüklemek için kaç mb gb alan gerektiği yazıyor ..
Beyler bi'şey söyleyecem. Herkes klass 10 hafıza kartı almışta, bende klass 2 var ve şuan 12.40 GB oyun yüklü ve hiç kasma yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geldi.520'e gelicek mi? ben hala guncelleyemedim?
senin için yüklüyorum şuan bakalım ne kadar kasacak klass 2 deBende Fifa 14 kasıyor hem de telefona yüklediğim halde. Birde S800 var sözde. Gerçi muhtemelen güncellemeden kaynaklanıyor. Daha önce böyle değildi. Neyse artık
peki bende fifa modern combat vs. nin gozukmemesi neden wp markette?Geldi.
Modern combat ve fıfa 2014 gibi bazı oyun uygulamalar sadece 1gb ram ore more destekli 520 512mb ram lı cihaz ondan kaynaklı bişey kardeşim.peki bende fifa modern combat vs. nin gozukmemesi neden wp markette?
Hangi konu *Bilgisi olan yok galiba bu konuda...
Hayır olmuyor.Millet sizde de böyle durduk yere müziklerin başında sonunda veya videolarda falan çatçut otuyor mu? Ben de durmadan bunları yapıyor. Gıcığıma gitmeye başladı.
Telgrafla gonderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?