zbahadir
Üye
Pil tasarrufundada kont. eder mi?Üç noktadan ayarlara girince en aşağıda güncelleme olup olmadığını kontrol et var ordan bulup yüklüyor
Tost makinesi ile gönderildi.
Bildirim merkezinde güncellenen uygulamaları gösteriyor.Öyle diyor ama daha hiç güncelleme gelmedi banaGöstermeden arka planda hallediyorsa ne ala!
Garanti dışı kalma konusu yanlış anlaşılmasın. Bu aslında basit bir sorumluluk reddi. Sonuç olarak kararlı surum olmadığı için yüklenen bu yazılımdan dolayı bir sorun oluşursa garanti kapsamına girmez demek istiyorlar.
Bende tam olarak bunu söyledim işte . Garanti kapsamından çıkmıyor . Yalnızca güncellemeden kaynaklanan bir sorun olursa biz mesuliyet kabul etmiyoruz diyorlar .
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Pil tasarrufundada kont. eder mi?
benimkinde bastığımda bir güncelleme bile bulmuyor.Neden?Evet
Tost makinesi ile gönderildi.
Microsofta bildirim yollayabiliyor muyuz sonuçta geliştirici sıfatındayız bu müzik uygulamasını kelimenin tam anlamıyla berbat bi hala getirmişler eski on numaraydı.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
After you install a preview update, you may void any warranty from your mobile operator and OEM > ben yanlış çeviri yapıyosam eğer dediğiniz doğru olabilirGaranti dışı kalma konusu yanlış anlaşılmasın. Bu aslında basit bir sorumluluk reddi. Sonuç olarak kararlı surum olmadığı için yüklenen bu yazılımdan dolayı bir sorun oluşursa garanti kapsamına girmez demek istiyorlar.
After you install a preview update, you may void any warranty from your mobile operator and OEM > ben yanlış çeviri yapıyosam eğer dediğiniz doğru olabilir
Hayatımda böyle mantıksız birşey görmedim. Programın yayıncısı microsoft ve biz bunu yükleyip güncelleme yaptık diye garanti dışı mı kalırmış cihaz. Yasal olmayan bunun neresi çok merak ettim. Yanlış anlamayın cihazın garanti dışı işlem görmeyeceğini çok iyi biliyorum symbianda sisteme her türlü müdahaleyi yapıyordum hiç garanti dışı kalmadı bunda ruhları duymaz. Fakat böyle bir durum olması benim canımı sıktı. microsoftdan adam olmaz. madem böyle birşey var koyma mağazaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?