Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
ülkeyle alakası yok her yerde geçerli olan bişey,o servisteki kişinin bilgisizliği normal de cihazınız garanti dışı diyip geri vermesi gerekir ama bilgisizliğinden dolayı sorun çıkmamış
Bende servistekilerin bu cihazın preview li olduğunu bilemiceklerinden yanayım. Düşünsenize telefon bozuldu hiç açılmıyor ne yapacaklar donanımsalmı değilmi onu anlayacaklar donanımsal sa tamir edecekler sonra cihazı açmadan basacaklar flash ıülkeyle alakası yok her yerde geçerli olan bişey,o servisteki kişinin bilgisizliği normal de cihazınız garanti dışı diyip geri vermesi gerekir ama bilgisizliğinden dolayı sorun çıkmamış
Diğer klasörüne dikkat ⚠
evet bu konuda hemfikiriz,birde oradaki elemanın inisiyatifine kalan bişey oluyo,önceki yazımdada söylediğim gibi ben 1 aylık cihazı hiç açmadığım halde bana arkası açılmış garanti dışı dedi,yani sen geliştirici sürümünü yüklüyosun ama işin o servisteki elemanın bilgisine ve inisiyatifine kalıyo,inşallah sorun çıkmaz yüklenen cihazlarda garanti açısından,1.2 milyon kişi yüklemiş yanlış hatırlamıyorsamBende sana bundan bahsediyorum . Türkiyede servis elemanları bilgisiz . Heryerde böyle . İstanbulda da başka yerde de .
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hem telefon hem bilgisayar ortak satın alımı için mağaza hazır.
Benim 4 ayım kaldı
Daha öncede sormuştum kesin olarak birisi cevap verebilir mi final surumu geldiği zaman bize de güncelleme yapabilecek miyiz?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bende de aynı sonuç çıktıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çırak ile gönderildi
Büyük ihtimalle taşırsınŞuanda takılı hafıza kartını çıkarıp yeni bir sd kart takarsam telefona uygulamaları tekrar sd karta taşıyabilir miyim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar bende yükledim 8.1 betayı bu arka plan çalışan uygulamalar nereden kapatılıyor
beyler ben facebooka girerken hep masaustu surumunden girerim İE den ama 8.1 yukledikten sonra bu sabah ayarlardan masaüstü surumu varken mobil sıtım olarak giriyor ben masaısyu surumunu istiyorum yardım edebilirmisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?