leeshore
Üye
Abi o değilde şu pil yüzdesinin yanındaki ney bilen var mı ?
O telefon rengicyan mı emz ?
Vericem Ama Çok Uzun Maalesef Düzeltmem Lazım.ya kimse duymuyor mu beni VPN ayarı diyorum ya
Bunun hakkında herhangi resmi bir açıklama yokki şuan sistem çökük.Bence sistemin çöktüğü felan yok 8.1 için geniş kapsamlı bi çalışma var sistemde. Yeni güncellemler ve uygulamalarda gelecek. Hazır olun
bilsem yardımcı olacam ama ya kimse bilmiyor ya da görmezlikten geliyorlar arkadaşımya kimse duymuyor mu beni VPN ayarı diyorum ya
dediğin gibi whatsapp halloldu ama diğer oyunlar uygulamalar nasıl eklenecek oraya kiilk başta olmaz biri sana whatsappdan mesaj gönderdikten sonra orda belircek
Vpn ayarı lütfen
Bu kadar bekletirlerse olacağı budur yani.Aslında iyi bir şey. MS sunucularını bile çökertecek kadar çok Windows Phone kullanıcısı olduğu belli oldu.
Vericem Ama Çok Uzun Maalesef Düzeltmem Lazım.
Bunun hakkında herhangi resmi bir açıklama yokki şuan sistem çökük.
5tane nasıl yapılıyor bide whatsap ekleniyormu ?
5 li kısayolumun şekli yeter
Vpn ayarı lütfen
Ayrıca şu çift tık ile uyandırma konusunda bilgisi olan varmı geleceği soylenmişti
5tane nasıl yapılıyor bide whatsap ekleniyormu ?
hani nerde bu dosya yöneticiAtmayı çözemedim ancak dosya yöneticisi akıyorAyrıca çok güzel indirme karşıya yükleme özellikleri gelmiş
Telgrafla gonderildi.
5tane nasıl yapılıyor bide whatsap ekleniyormu ?[/QUOT sadece 6 inch cihazlarda oluyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?