Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Ozaman genel sorun devam ediyor bende denedim bolgesel ayarı filan hikaye bi hata kodu veriyor yarın düzelir belki

emz

Üye
Turbo sana güveniyorum. Sen ilk sayfayı halledersin sabaha kadar Ama sistem dehşet. Sende hemen 529 ye kurduysan ayarla. Kurcaladım çok iyi ya

Telgrafla gonderildi.

Mağaza bende açılıyor ama uygulama vs. göremiyorum

Mağaza sorunu devam ediyor ozaman

remzi33

Üye
ya bir de işin garip tarafı bu güncellemeyi herkes yapmıyor. demek ki bi ios yada android kadar kullanıcısı olsa ms sunucuları alev alacak

Stop cortana deyince kalıyo

Tepkiler: Rock Ve Roll
    Konu Sahibi
Turbo sana güveniyorum. Sen ilk sayfayı halledersin sabaha kadar Ama sistem dehşet. Sende hemen 529 ye kurduysan ayarla. Kurcaladım çok iyi ya

Telgrafla gonderildi.
Güven Bana Dostum 529 Ne Anlamadım ?
ya bir de işin garip tarafı bu güncellemeyi herkes yapmıyor. demek ki bi ios yada android kadar kullanıcısı olsa ms sunucuları alev alacak
Arkadaşlar dünyada nerdeyse çoğu wp8 kullanıcısı güncellemeyi kurdu onun için bunlar olabilecek şeyler sakin olun.

984657

Üye
mesaj akışı yavaşladı herkes telefonlara yumuldu biliyorum . herkese hayırlı olsun. güncellemekteyim şu anda lütfen paylaşımlara ve muhabbete ara vermeyin arkadaşlar

Tepkiler: emz
    Konu Sahibi
mesaj akışı yavaşladı herkes telefonlara yumuldu biliyorum . herkese hayırlı olsun. güncellemekteyim şu anda lütfen paylaşımlara ve muhabbete ara vermeyin arkadaşlar
Tamamdır Ana Sayfayı Güncellemeye Gidiyorum.

Tepkiler: 984657

remzi33

Üye

zbahadir

Üye
Sonunda bitti ama bişey çok kafama takıldı oyunlara girdiğimde listeyi aşağı yukarı oynatırken çok kasılıyor sizde de öylemi ?

Evet ama o kasma telefonla ilgili olmayabilir çünkü henüz veriler telefonla eşleşmedi. Gerekli datalar servis tarafından ulaşılamadığı için güncellenemiyor. Ayrıca bölge olarak fark etmiyor ABD veya Türkiye. Nereden girersen gir mağaza ya açılıyor ya da bir şey yüklerken servis dışı kalıyor. Bunun tek nedeni elbette 8.1'in gelişi nedeniyle aşırı merak ve yoğunluk.

Herşey iyi hoşta neden bildirim merkezinde 4 tane kısayol sınırlaması var hala aklım almıyor

alaca61

Üye
bu güncelleme telefon. Güncellemeleri ne gelmicekmi normal diğer uygulamalarda olduğu gibi

pirenuri

Üye
@Sensation bu arada senin dediğin telefonu kapatıp açınca sesin 13 e dönme olayı düzelmiş. Şimdi hangisinde kalırsan öyle devam ediyor​

Tepkiler: Sensation

Rainesto

Üye
Güncelleme çok güzel olmuş ama arada ana ekrana döndügümde logolar gelmiyor sadece sarı kareler

csH

Üye
cortana çok mu şarj yiyor 4 5 dakika muhabbet ettik pil tasarrufundan baktım coşmuş

Resimlerde ki bildirim ekranı geldiyse yeter wp 9 ile de ana ekrana foto koyarlar tamamdır

Teşekkürler bu cevap cidden rahatlattı