serkan410
Üye
bendede.Mağaza bende açılıyor ama uygulama vs. göremiyorum
Güven Bana Dostum 529 Ne Anlamadım ?Turbo sana güveniyorum. Sen ilk sayfayı halledersin sabaha kadarAma sistem dehşet. Sende hemen 529 ye kurduysan ayarla. Kurcaladım çok iyi ya
Telgrafla gonderildi.
Arkadaşlar dünyada nerdeyse çoğu wp8 kullanıcısı güncellemeyi kurdu onun için bunlar olabilecek şeyler sakin olun.ya bir de işin garip tarafı bu güncellemeyi herkes yapmıyor. demek ki bi ios yada android kadar kullanıcısı olsa ms sunucuları alev alacak
Tamamdır Ana Sayfayı Güncellemeye Gidiyorum.mesaj akışı yavaşladı herkes telefonlara yumuldu biliyorum. herkese hayırlı olsun. güncellemekteyim şu anda lütfen paylaşımlara ve muhabbete ara vermeyin arkadaşlar
Güven Bana Dostum 529 Ne Anlamadım ?
Arkadaşlar dünyada nerdeyse çoğu wp8 kullanıcısı güncellemeyi kurdu onun için bunlar olabilecek şeyler sakin olun.[/QUOTE
emin ol wp kullanıcılarının yarısı bu güncellemeyi yapmamıştır
Sonunda bitti ama bişey çok kafama takıldı oyunlara girdiğimde listeyi aşağı yukarı oynatırken çok kasılıyor sizde de öylemi ?
bir sonra ki güncellemede de bişeler olması lazım dimi hepsi taktikHerşey iyi hoşta neden bildirim merkezinde 4 tane kısayol sınırlaması var hala aklım almıyor
Teşekkürler bu cevap cidden rahatlattıEvet ama o kasma telefonla ilgili olmayabilir çünkü henüz veriler telefonla eşleşmedi. Gerekli datalar servis tarafından ulaşılamadığı için güncellenemiyor. Ayrıca bölge olarak fark etmiyor ABD veya Türkiye. Nereden girersen gir mağaza ya açılıyor ya da bir şey yüklerken servis dışı kalıyor. Bunun tek nedeni elbette 8.1'in gelişi nedeniyle aşırı merak ve yoğunluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?