Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

zaakaan

Üye
Live tittle nin dakikada bir güncellendiğine inanmıyorum. Batarya uygulamasını kullanıyorum ama yenilenmesi için girmem lazım
8.1 uyumlu olmadığı içindir belki. Güncelleme ile 8.1 uyumluluğu kazandırılırsa sorun kalmaz bence.

Windows 8.1 ile Windows Phone 8.1 arasındaki IE11 uyumu nasıl yapılıyor bilen birisi bir zahmet anlatırsa

dakamon

Üye
xbox music e güncelleme gelebilirmiş.

Oyunlar güncellendikten sonra hepsi dışarda gözükmeye başladı neden böyle oldu

Uzaydan gönderildi

Arkadaşlar demin telefon güncellendi. Nedir bu güncelleme bilen yok mu?

Tepkiler: YkPkY

Aynen şuanki sistemde en küçük hata ve en sinir bozucu hata olduğuda kesin harbiden çok sinir bozucu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Baktım ama bana bir şey gelmedi

Bana uygulama güncellemeleri falan geldi,sizlere farklı güncellemelermi geldi acaba

dakamon

Üye
Arkadaşlar demin telefon güncellendi. Nedir bu güncelleme bilen yok mu?
Bende de bir güncelleme yok. Acaba hata düzeltmesi mi gönderiyorlar ne yapıyorlar. Belki yavaş yavaş diğer kullanıcılara da gelir. Sistem çöküyor herkese aynı anda verince

Tepkiler: emz
Abi benim şarj bitti telefon kapalıydı, eve geldim şarja taktım tv izliyordum. Unutmadan alarmı kurayım dedim, ekranda güncelleme yüklemeye hazır yazıyordu 10+ sürdü yükleme.

eRdaL.

Üye
Erişim kolaylığı ayarlarına yeni seçenekler eklenmiş

dakamon

Üye
Türkçe dil desteği gelse bari

Yüklediğimiz oyunlar artık xboxda olmayacak mı

Uzaydan gönderildi

Abi benim şarj bitti telefon kapalıydı, eve geldim şarja taktım tv izliyordum. Unutmadan alarmı kurayım dedim, ekranda güncelleme yüklemeye hazır yazıyordu 10+ sürdü yükleme.
Sürüm numaranız kaç oldu ki? Bendede yok güncelleme.

zaakaan

Üye
Xbox'a dokunmasalardı keşke bence o hali daha iyiydi

Şarj bitmeden evvel telefon dil bölge Türkçe /Türkiye yapmıştım, baktım şimdi bir yanlışlık yok ama cortana halen aktif.