Invoke
Üye
Bak bu güzel fikirmişBir de lockscreene cevapsız çağrı şöyle dikdörtgen tasarımla. sol tarafta profil resmi olacak üstte adı altta numarası. Kaç cevapsız olduğu saat kaçta olduğu uygun puntolarla... Sağa çekeceksin arayacaksın. Sola çekeceksin mesaj atacaksın. O.o ya da sola çekince iptal edeceksin, hatta bunun ayarlarda seçeneği olacak.for advanced Users. Adam ayarlasın sola çekince ne olacağını.
Unuttuğum bir şeyi eklemek istiyorum. Arama ekranında numarayı girdikçe önerilerin gelmesi de eklenmeli
aslında bu söylediğiniz rapdialer uygulamasında var numara yazdığınızda normalde arma çıkar soldan sağa doğru kaydırdığınızda alta 3 nokta çıkar ve tıkladığınızda direk mesajlara geçer ayrıca numara yazınca kişi aramada yapıyor bu uygulama, bu sisteme eklenirse güzel olur amaBir de lockscreene cevapsız çağrı şöyle dikdörtgen tasarımla. sol tarafta profil resmi olacak üstte adı altta numarası. Kaç cevapsız olduğu saat kaçta olduğu uygun puntolarla... Sağa çekeceksin arayacaksın. Sola çekeceksin mesaj atacaksın. O.o ya da sola çekince iptal edeceksin, hatta bunun ayarlarda seçeneği olacak.for advanced Users. Adam ayarlasın sola çekince ne olacağını.
aslında bu söylediğiniz rapdialer uygulamasında var numara yazdığınızda normalde arma çıkar soldan sağa doğru kaydırdığınızda alta 3 nokta çıkar ve tıkladığınızda direk mesajlara geçer ayrıca numara yazınca kişi aramada yapıyor bu uygulama, bu sisteme eklenirse güzel olur ama
şimdi baktım uygulamaya amerika mağazasını kullanıyorum en üst yorumda hakan diye biri var (bizden) adam yazmış ingilizce. Diyor ki : Microsoft tan birileri bu uygulamanın geliştiricisini beraber çalışmak için görüşmeli. Benim wp de kullandığım tek özellik arama özelliği. Come on MS ! falan filan3.parti uygulamalar hiçbir zaman sisteme eklenmişi kadar stabil olmuyorlar. :/Ama olduğunu da bilmiyordum.
+1Unuttuğum bir şeyi eklemek istiyorum. Arama ekranında numarayı girdikçe önerilerin gelmesi de eklenmeli
Görünümden ayarları değiştirebilirsin.Siz böyle yazınca uygulamayı yükledim. Bir kere yorumlardan gördüğüm kadarıyla ms kısıtladığından dolayı cevapsız çağrıları göstermiyor. İsim yerine numara yazarak kişiyi bulma olayı uygulamada mevcut ama bence kullanışsız yerleri de mevcut. Rakamların girildiği textbox, dialerın altında değil de üstünde olsa iyi olurmuş. Ayrıca dediğim olay bu değildi. Oradan kaydırmak değil mesele. Lockscreende çıksa diyorum.
Görünümden ayarları değiştirebilirsin.
Görünümden ayarları değiştirebilirsin.
o ayrı siz bambaşka bir şey diyorsunuz aslında kullanışlı bir uygulama cep telefonunda kim aradı diye saatlerde aramak yerine normalde üste idi ayarları vardır belki, bu şuanki hali ile sisteme eklense süper olmazmı sizcedeSiz böyle yazınca uygulamayı yükledim. Bir kere yorumlardan gördüğüm kadarıyla ms kısıtladığından dolayı cevapsız çağrıları göstermiyor. İsim yerine numara yazarak kişiyi bulma olayı uygulamada mevcut ama bence kullanışsız yerleri de mevcut. Rakamların girildiği textbox, dialerın altında değil de üstünde olsa iyi olurmuş. Ayrıca dediğim olay bu değildi. Oradan kaydırmak değil mesele. Lockscreende çıksa diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?