KırmızıBeyaz60
Üye
Daha öncede söyledim ama kimsenin dikkatini çekmedi.
Mesajlar uygulamasını sessize alsam da uygulama açıkken mesaj gelse de bildirim sesi çıkıyor. Salonda otururken mesajlaşınca çok dikkat çekiyor, bildirimleri tamamen sessize almak zorunda kalıyorum ve daha sonra unuttuğum oluyor. Bilinçli bir özellik mi yoksa bir hata mı bilmiyorum.
@papakudioflu
Ama çokta mantıklı değil bence sonuçta ben bildirimleri sessize almışım neyin bildirimi dahaBilinçli ekran açıkken o ses geliyor sadece. Mesaj geldi bak gibisinden bir bildirim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu konu ile ilgili de anket yapılacak mı acaba 8.0 da yapıldığı gibi @bulutsuzgece ?
en çok istenileni görmek amacıyla
Elbette.
Şu an kullanıcıların belirlediği ve kendilerince eksik gördüğü şeyleri toparlıyoruz.
Yönetim olarak oluşan listeyi değerlendirip bunu belli sayıya indirgeyerek anket haline dönüştüreceğiz.
Uservoice de konu açılacak mı
Hayır ancak ilgililere ulaştırmaya çalışacağız.
yine tor browser la saldırırız uservoice a sayı fazla olursa zor olur ama bir de zaten bu istenilenlerin %90 ı açılmıştır uservoice daBence açılmalı
yine tor browser la saldırırız uservoice a sayı fazla olursa zor olur ama bir de zaten bu istenilenlerin %90 ı açılmıştır uservoice da
Anket konusu açıldığı zaman konuya ekleyebilirim linkleri İpucu - Uservoice'da Fikirlerimiz - MaxiCepO zaman o konuların linki eklenmeli
@bulutsuzgece
önerileri kısa ve öz mü yazmak gerekiyor üstte baya bir maded yazmıştım ben biraz detaylı yazmış olabilirim ama aralarında farklı seçeneklerde söylediğimi sanıyorum kimsenin bahsetmediği onların eklenmesi neye göre seçilir ilk başta yoksa önerilen herşey listelenip direk hepsi oykullanımınamı sunulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?