a.emre
Üye
Aynı şekilde benim de en çok kullandığım uygulamaydı.Ayrıca diğer uygulamalar Adobe Readerdaki dosyaları görmüyor.Allah'ın cezası yazılım ve onun mühendisleri 1 yıldır hiç takılmadan çalışan adobe reader ı bozdu. Atıp duruyor ve aksi gibi benim en çok kullandığım program. Ders programım da dahil hepsi onda. Ne yapıyor bu güncelleme bölümü ben bu işi çözemedim. Şarj konusunda ise değişen bir şey olmadığı gibi şarj olması çok uzun sürüyor. Umudumuz birgün Nokia sorunsuz sürümü yayınlayacak olması yönünde.
Telgrafla gönderildi.
Günde 3 kere! Daha önce 2 yetiyordu. 5dk da nette %8 gidiyor şimdi...Telefonlarınızı kaç kez şarj ettiniz arkadaşlar. Biliyorsunuz ki ilk birkaç şarj sonrası anlayabiliyoruz gerçek performansını. Siz nasıl hemen emin olabildiniz ki?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Z1 nedense. 3000'lik batarya performansı vermiyor bende.920 yükleyesim geldi batarya sorunu gene başladı dediniz vazgeçtim z1 3000 lik batarya ile yola devam
Benim Lumia 925 de kendini aştı1520 de eskiye göre iyileştirme oldu.
Z1 nedense. 3000'lik batarya performansı vermiyor bende.
@TurboCall burası windows phone bölümü olduğu için olabilir mi
benim rehber saniyede açılıyor telefon hızlı zatenAmma sabırsızsınız arkadaşlar.
Şunun şurasında bir ay sonra resmi sürüm çıkacak deniyor.
Beta, sorunlu ya da bozuk yazılımlarla uğraşmak hoşunuza gidiyorduysa niye Android almadınız ki? O rom bu rom flashlar dururdunuz hangisi rehberi 12 mili saniye daha hızlı açacak diye
Ne alakası var anlamadım. Kullandığım cihaz için konuşuyorum ve bu donanım bu boyuttaki ekranla şarjı daha fazla gitmesi gerekirdi diyorum. Hem de sürekli Stamina modda kullanıyorum cihazı.Nedensehiç bir android ios cihaza iyi birşey dediğini duymadık hep windows phone.
Güncelleme sonrası ilk gün %6 civarında tasarruf etti cihaz. Sizde nasıl?
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Tahmini konuşuyorum, %15 civarı daha iyi oldu diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?