Windows Phone 7 Üzerinde Oyunlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 7 Üzerinde Oyunlar!
Yazının İngilizcesi şu ;
"The Windows Phone Marketplace might already have 100,000+ apps, but after a certain number, the quantity starts to matter less and the quality starts to weigh more. And when it comes to app quality titles like NOVA 3 and Asphalt 7 set the benchmarks for iOS and Android. Now, they are coming to Windows Phone as well.


Oh, and if you’re in the mood for some classical gaming, you wouldn’t want to miss Fairway’s Solitaire now, would you? That’s also coming to the Marketplace soon. Interestingly enough, the port only took two weeks.


And if you want mroe fun apps, you should know that Zynga is bringing Words with Friends and Draw Something to the app catalog as well!


Additionally, games in the Marketplace will now come with support for in-app purchases which opens the door for the big gaming studios to start bringing some of their titles. The freemium model - like it or not - is picking up pace, and some companies like EA have said that they plan to focus almost exclusively on freemium titles.


And again, Microsoft has repeated the same mantra - sharing code between Android and iOS is easier than ever. So does this mean more high-quality games to now come on Windows Phone? It seems that the answer is yes, but we’d let time say for sure."
Şimdi benim Google Çeviri'den anladıklarımı yazayım (:D) ;
"Windows Phone Marketplace zaten 100.000 uygulamayı geçti,ancak bir yerden sonra miktarı az da olsa daha kaliteli olmak ağır basar.Ve N.o.v.a. 3 ile Asphalt 7 , iOS ve Android için kaliteli uygulamalardan.Şimdi bunlar , Windows Phone'a geliyor.
Eğer klasik oyun sevdasında değilseniz , Fairway'ın Solitaire'ini kaçırmak istemezsiniz değil mi?Bu da yakında markete geliyor.İlginçtir ki portlanması yanlızca iki hafta sürdü.
Ve daha eğlenceli uygulamalar isterseniz ; Zynga'nın da - arkadaşlar ve çizilebilir birtakım şeyler ile kelimeleri getiren (örneğin bee-arı- yazıyorsunuz bee yazarak arı şekli veriyor) - oldukça iyi olduğunu bilmelisiniz..
Ayrıca , Marketplace'daki uygulamalar uygulamanın içinden alım da sağlayacak ki bu da büyük oyun firmalarının oyunlarını Windows Phone için yapmasını sağlar.Sevin yahut sevmeyin EA gibi firmalar freemium modele odaklanacaklarını söyledi.(Burayı tam anlamadım:d)
Ve tekrar Microsoft aynı mantrayı tekrarladı.Android ve iOS arasındaki paylaşım kodları daha kolay olacak.Yani bu da Windows Phone için daha kaliteli oyunlar geleceğini mi gösteriyor?Cevap evet gibi gözüküyor ama zaman gösterir."
Hata vardır,kusura bakmayın lütfen.İyi forumlar...
 
  • Beğen
Tepkiler: fLuke!


papakudioflu

papakudioflu

Admin
bilgi icin sagol hunkarim zaten biraz once wp8 sunumunda asphalt7 ve nova3 cihaz uzerinde goruldu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

sataer

Üye
eline sağlık Hünkarım freemium sanırım denetip satma olayı Microsoft zaten bir patent almıştı android ve app store a gelenleri görmek için wp geliştiricilere ve firmalara çok büyük rahatlıklar sağlıyacak :eller:
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Admin
freemium uygulama icinde satinalma yani uygulamyi yuklediniz belli seviyeden sonrasini satin aliyorsunuz level acma gibi
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

sataer

Üye
uygulamayı baştan ücretli alıp içinde yine ücret ödersek o saçma olmaz mı abi
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

zorbaa

Üye
konuyu begendim ama mobilden girdigim icin begen tusu yok :D
 
Del Rey

Del Rey

Üye
Asphalt 7 ve Nokia. Düşünmek bile istemiyorum, bir de Windows Phone 8'li ise. :kıskıs:
 

sataer

Üye
windows 8 li pc ve tablete bağlan multi oynaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt