Windows Mobile 6.5 Az Yaşayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Windows Mobile 6.5 Az Yaşayacak
Microsoft dedikodulardan sonra Windows Mobile 6.5 versiyonunun hazır olduğunu doğruladı. Ama Windows Mobile 6.5 geçici bir çözüm olacak.

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Windows Mobile 6.5 hazır. Hatta Windows Mobile 7 çalışmaları başladı bile. Windows Mobile 6.5’in hayatı aslında kısa sürecek. Dokuz ay ömür biçilen bu işletim sisteminin yarı geçici bir çözüm olacağı konuşulan dedikoduların arasında yer alıyor.

Windows Mobile 6.5’in üzerindeki en büyük yenilik arayüz olarak gösteriliyor. İşletim sisteminde kullanılabilirliği arttırmak için dokunmatik ekran üzerinde büyük semboller tasarlanmış durumda.

2009 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek Windows Mobile 6.5’in beklenenleri karşılayabileceği konusunda şüpheler hala sürüyor. Bu gelişmeler devam ede dursun biz Mobile 6.5 işletim sistemini geçtik 2010 yılında piyasada olacak Windows Mobile 7 işletim sistemini bekliyoruz.

muzafer

Üye
aramiza tekrar bekleriz

orko16

Üye
bu Windows Mobile 6.5 nasıl ve nereden yükleyebiliriz?

kmlerg

kmlerg

Üye
Orjinali çıktığı zaman telefonunuzun resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

orko16

Üye
Çok teşekkür ederim, bende hpc var buna arayüz arıyorum lisansını istemeden kullanılabileceğim bir tanede olsa istiyorum. eğer elinizde varsa veya nereden indirebilirim bana yardımcı olursanız çok mahbule geçer. eğer e-mail yoluyla gönderirseniz [email protected] tekrar ilginize çok teşekkür ederim.

kmlerg

kmlerg

Üye
yi denediniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt