• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Windows Mobile 6.5.3 SDK

Sponsorlu Bağlantılar

jeune

Üye
teşekkürler hoca

bluecorner

Üye
link varmı?

aybek

Üye
tesk

caner0873

Üye
inecekmi

sendogancermen

Üye
Windows Mobile 6.5.3 SDK ( İndir / Yükle / Download 'un linkini bulamadım acaba nerdedir

--------------- Ekleme ---------------

link ile ilgili kim yardımcı olabilir acaba

--------------- Ekleme ---------------

Telefonuma geçen gün 6.5 yükledim almanca ancak eskisine geri dönmek isityoum ancak samsung'un sitesinden indirdim romu yüklemiyor .geriye dönüşüm yokmu acaba

kaytemur

Üye
teşekkürler

canmetehan

Üye
Bu windows Mobile Symbian türü cihazlar için uygun değil. İmkansiz yüklenmesi.. Kendinden Windows Mobile yüklü cihazlar için geçerli bu durum. Örneğin: Samsung i900 OMNIA
dftgzestgrtgest

Adilx05

Adilx05

Üye
Ama Bu SAdece Windows Mobile Destekleyen Telefonlarda Oluyo Heralde...

formmember

Üye
teşekkürler

ardackn

Üye
Ben yükleme linkini göremedimm nerde

eros77

Üye
link nerde kardeşim yafffffffffff:hmmm

arafat100

Üye
bfnjzdgjn

ismimcoskun

Üye
tesekkrler link nerde

cmk21

Üye
Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft, Windows Mobile 6.5.3’ü indirime sundu.

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olmayı başaran Microsoft, Windows Mobile işletim sisteminin 6.5.3 kod adlı yeni sürümünü indirime sundu. Çok daha hoş bir görünüme sahip arayüzüne sahip olan yeni sürüm, güvenlik bakımından oldukça katı. Hatalardan ve sorunlardan giderilen Windows Mobile işletim sisteminin 6.5.3 kod adlı güncel sürümüne ulaşmak isteyenlerin, bu adrese girmeleri yeterli olacak.

link nerde kardeş

zafer900

Üye
güzel

ertugrulgr

Üye
5423

mustafa1962

Üye
tesekurler harıka olmus

rey3112

Üye