Anket Windows Mobile 10 TP Kullanım Durumu

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Mobile 10 TP Kullanım Durumu.

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Windows Mobile 10 TP de şeytanın bacağını kırdık.
İlk günlerdeki gibi değil.. Hatta kullana kullana bu sürümden usanmaya başladım.

Heyyy, nerde kaldı yeniler, yenilikler, Ben artık Windows Mobile 11 ya da ne isim vereceklerse onu bekliyorum.

Yok yok söylediklerimin hepsini geri aldım.
Şimdi bir an cihaz kilitlenir de daha açılmaz .. En iyisi tahtaya vurmak.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
8.1 çok sıkıcı :(

skynet

Üye
Kendimi zor tutuyorum ama 5. yapıda artık yüklerim büyük bir ihtimalle :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Kendimi zor tutuyorum ama 5. yapıda artık yüklerim büyük bir ihtimalle :)
Oluşabilecek sıkıntılarla başedebilecek teknik bilgiye ve imkana sahipseniz yükleyin.
Yoksa yüklemeyin ve 5 nci yapıyı bekleyin.
Deneme amaçlı, nedir, nasıldır şeklinde merakınız varsa geriye dönüş sıkıntısı çekmez iseniz yani kendi yağınızla kavrulma yeteneğiniz var ise yükleyin : ) )

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Windows Mobile TP 10'u gördükten sonramı bu kanıya vardınız?
Evet TP 10 da bir heyecan var acaba telefon hata verir mi falan ? :)
En basitinden age of Empires oyunu bazen açılıyor bazen açılmıyordu :) açılır mı açılmaz mı diye kendi kendime tahmin etmeye çalışıyordum. Sınavlarım bitsin yeniden yükleyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Evet TP 10 da bir heyecan var acaba telefon hata verir mi falan ? :)
En basitinden age of Empires oyunu bazen açılıyor bazen açılmıyordu :) açılır mı açılmaz mı diye kendi kendime tahmin etmeye çalışıyordum. Sınavlarım bitsin yeniden yükleyeceğim :)
Benim en büyük şansım, oyun derdim yok. O yüzden yükleyip geri dönme daha kolay oluyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
Bende kullanıyorum 10 u ama şu radyoyu da yapabilseydim iyiydi .

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Bende kullanıyorum 10 u ama şu radyoyu da yapabilseydim iyiydi .
Bende radyo çalışıyor, her hangi bir sıkıntı yoktur.
Bu tür durumlarda keşke radyoyu uninstall edip, yeniden yükleme fırsatı verseler. Ya da ONAR seçeneği olsa.
Sahi sendeki telefon radyo uygulamasını destekliyor mu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hep demişimdir, Micsoroft firması beyinlerimizin genç kalmasını sağlıyor diye. Geçmişten beri PC lerin problemleri ile boğuşuyor çözüyorduk. Yine geçmişten beri MS DOS tan, Windows 3.1 den, XP den 8.1 e kadar bu işletim sisteminde ortaya çıkan saçma sorunların çözümleri ile uğraştık, uğraşmaya da devam ediyoruz. Aynı şekilde telefonlarımızda da yine Microsoft parmağı var ve yine sürekli bir kafa patlatma bir beyin antremanı... Ne güzel değil mi. Microsoft sürekli bizlere zekalarımızın zinde kalması için problemli ürünler veriyor. Sorunlu sistemlere o kadar alıştım ki, sorunsuz herhangi bir sistem bana çok sıkıcı geliyor :kop:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Hep demişimdir, Micsoroft firması beyinlerimizin genç kalmasını sağlıyor diye. Geçmişten beri PC lerin problemleri ile boğuşuyor çözüyorduk. Yine geçmişten beri MS DOS tan, Windows 3.1 den, XP den 8.1 e kadar bu işletim sisteminde ortaya çıkan saçma sorunların çözümleri ile uğraştık, uğraşmaya da devam ediyoruz. Aynı şekilde telefonlarımızda da yine Microsoft parmağı var ve yine sürekli bir kafa patlatma bir beyin antremanı... Ne güzel değil mi. Microsoft sürekli bizlere zekalarımızın zinde kalması için problemli ürünler veriyor. Sorunlu sistemlere o kadar alıştım ki, sorunsuz herhangi bir sistem bana çok sıkıcı geliyor :kop:
Bu konuda Türklere ödül bile verilmeli.
En büyük problem dil, onu bile aşıyoruz.
Bu kıvrak bir zekaları olduğu, sorun olduğunda daha fazla başarı oldukları anlamına da geliyor.

skynet

Üye
Şuan için büyük bir sıkıntı yaşamadım ama arada ana menü siyah ekran olarak kalıyor ve geri,home,arama tuşlarına dokunduğumda şebeke ikonunun köşesinde fare simgesi çıkıyor
5. Yapıya kadar idare edeceğim artık

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için büyük bir sıkıntı yaşamadım ama arada ana menü siyah ekran olarak kalıyor ve geri,home,arama tuşlarına dokunduğumda şebeke ikonunun köşesinde fare simgesi çıkıyor
5. Yapıya kadar idare edeceğim artık
Ana ekran sıkıntısını şöyle de çözebilirsiniz.
Arkada hep fazla pil yemeyen bir uygulamayı bırakınız.
Örneğin AYARLAR olabilir..
o orada iken geri tuşuna bastığınızda da ana ekrana dönüşü kolay oluyor.

serinaga

serinaga

Üye
Eeeee topu topu 8 kişi mi kullanıyor şuanda :allalla:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Eeeee topu topu 8 kişi mi kullanıyor şuanda :allalla:
Birisi de ben, kaldı 7..
Ya sanmıyorum ama millet orayı doldurmadan çıkıyor demekki.
Ama şu bir gerçek kullanan sayısı az görünüyor.
Çünkü bunu kullanabilmek için sistemi ve telefonu iyi tanımak lazım.. Yani kendi yağıyla kavrulacak derecede olanlar kullanıyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonum iş hayatımda çok gerekli. İkinci bir telefonumda yok malesef. Olsa anında gömerdim :)

KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
bende kullanıyorum yavaşlığından şikayetçiym açıkcası henüz hiç kişiselleştirme yapmadm 5 gelene kadarda yapmayı düşünmüyorum. arada donma ve kendine kendine reset atma durumlarıyla karşılaştım. inş ilerde beklentileri karşılar geçeym mi die sorarsanız bence geçmeyin şuan şimlik 8.1e devam edin
wp10 da onenote uygulamasıı bulamadm ben 8.1 de aktif kullandığım bi uygulamaydı acaba başka bir yolla mı kullanılıyor bilen varmı?

Üst Alt