bozkirdangelen
Üye
Tam da rahatladım derken, bu mesajı okuyunca yine korkar oldum.4. günden sonra başlıyor sorunlar![]()
4 ncü güne girdim, Haydi hayırlısı.4. günden sonra başlıyor sorunlar![]()
Galiba 5 nci yapıya götürecek beni.
Tam da rahatladım derken, bu mesajı okuyunca yine korkar oldum.4. günden sonra başlıyor sorunlar![]()
4 ncü güne girdim, Haydi hayırlısı.4. günden sonra başlıyor sorunlar![]()
Galiba 4 ncü günü geçti.4. günden sonra başlıyor sorunlar![]()
Windows Mobile TP 10'u gördükten sonramı bu kanıya vardınız?8.1 çok sıkıcı![]()
Oluşabilecek sıkıntılarla başedebilecek teknik bilgiye ve imkana sahipseniz yükleyin.Kendimi zor tutuyorum ama 5. yapıda artık yüklerim büyük bir ihtimalle![]()
Evet TP 10 da bir heyecan var acaba telefon hata verir mi falan ?Windows Mobile TP 10'u gördükten sonramı bu kanıya vardınız?
açılır mı açılmaz mı diye kendi kendime tahmin etmeye çalışıyordum. Sınavlarım bitsin yeniden yükleyeceğim 
Benim en büyük şansım, oyun derdim yok. O yüzden yükleyip geri dönme daha kolay oluyor.Evet TP 10 da bir heyecan var acaba telefon hata verir mi falan ?
En basitinden age of Empires oyunu bazen açılıyor bazen açılmıyorduaçılır mı açılmaz mı diye kendi kendime tahmin etmeye çalışıyordum. Sınavlarım bitsin yeniden yükleyeceğim
![]()
Benim gibi,telefonumda hiç oyun olmadığından sürekli w10 yapıp tekrar geri dönüyorum.Benim en büyük şansım, oyun derdim yok. O yüzden yükleyip geri dönme daha kolay oluyor.
Bende radyo çalışıyor, her hangi bir sıkıntı yoktur.Bende kullanıyorum 10 u ama şu radyoyu da yapabilseydim iyiydi .

Bu konuda Türklere ödül bile verilmeli.Hep demişimdir, Micsoroft firması beyinlerimizin genç kalmasını sağlıyor diye. Geçmişten beri PC lerin problemleri ile boğuşuyor çözüyorduk. Yine geçmişten beri MS DOS tan, Windows 3.1 den, XP den 8.1 e kadar bu işletim sisteminde ortaya çıkan saçma sorunların çözümleri ile uğraştık, uğraşmaya da devam ediyoruz. Aynı şekilde telefonlarımızda da yine Microsoft parmağı var ve yine sürekli bir kafa patlatma bir beyin antremanı... Ne güzel değil mi. Microsoft sürekli bizlere zekalarımızın zinde kalması için problemli ürünler veriyor. Sorunlu sistemlere o kadar alıştım ki, sorunsuz herhangi bir sistem bana çok sıkıcı geliyor![]()
Ana ekran sıkıntısını şöyle de çözebilirsiniz.Şuan için büyük bir sıkıntı yaşamadım ama arada ana menü siyah ekran olarak kalıyor ve geri,home,arama tuşlarına dokunduğumda şebeke ikonunun köşesinde fare simgesi çıkıyor
5. Yapıya kadar idare edeceğim artık
Birisi de ben, kaldı 7..Eeeee topu topu 8 kişi mi kullanıyor şuanda![]()