Windows Media Player N97 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zarty1

Üye
    Konu Sahibi
Windows Media Player N97 ?
Merhabalar
İnternetten dinlediğimiz radyoların çoğu windows media player tabanlı. LCG jukebox ile .pls uzantılı dosyalar dinlenebiliyor. Ama çok sevdiğim bir kaç radyonun .pls uzantılı internet dinleme olanağını bulamadım. Bunları web siteleri üstünden media player tabanlı bir playerla dinlemek gerekiyor. Telefonda desteklemiyor. Telefonum N97. Sanırım sorunumu aktarabildim. Telefon için WMP var mı ? Yoksa bu radyoları dinlemek için ne yapmalıyım ?

Örnek olarak NTV Spor Radyo, NTV Radyo ve BEST Fm. Telefonun radyosu çekmediği için internet radyo seçeneğini kullanmam gerekiyor.

Ne yapabilirim ?

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: dengesizler, darendeli44 ve SavinMe

celibar

celibar

Üye
Internetten dinlemek istediğin radyonun yayın linkini bulup web tabanlı çalışan bir oynatıcıyla bu linki açarak dinleyebilirsin.coreplayer açıyor fakat s60v5 için olanı yok.v5 için windows media player'da yok.eğer telefonunda realplayer varsa ve elle url girmene izin veriyorsa onunla dene.

zarty1

Üye
    Konu Sahibi
Yok Real Player desteklemiyor telefonumda ki, başka bir fikir var mı ?

N97'de internet üzerinden BEST FM NTV ve NTV Spor radyo dinlemenin mümkünatı yok mu ?

akcabelen

akcabelen

Üye
Merhaba telefonunuzda dinlemek istediğiniz radyonun .pls uzantılı dosyası bilgisayarınızda mevcutsa onu notepad ile açıp içinde sadece link kalacak şekilde düzenleyin tabi sonunda :8080 vs. port var ise... daha sonra farklı kaydet deyip .ram uzantılı kaydedin. Bu düzenlediğiniz dosyayı telefonun hafızasına atın ve dosya yöneticisinden girip dosyayı tıklayın real player ile açılacaktır. Tabi önce real player ayarlarından bağlantı noktasını wi-fi olarak ayarlayınız, 3G internetiniz sınırsız değilse 3G den dinlememenizi tavsiye ederiim. Ben bu şekilde, bilgisayardan dinlediğim tüm radyoları, telefondan dinliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt