windows marketplace kart ekleme sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikbal24

Üye
    Konu Sahibi
windows marketplace kart ekleme sorun
arkadaşlar babamı ikna ettim kredi kartından 2 oyun indirecektim ama siteye giriyorum kredi kart numarasını giriyorum ama şöyle bir hata mesajı geliyor. Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sanırım kartınız internet kullanımına açık değil.Emin değilim fakat anladığım kadarıyla bu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar babamı ikna ettim kredi kartından 2 oyun indirecektim ama siteye giriyorum kredi kart numarasını giriyorum ama şöyle bir hata mesajı geliyor. Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.

kredi kartınız mail order'a kapalı galiba. Market bankanızdan onay alıp kart tanımlamayı yapamıyor. Girdiğiniz bilgiler (kart şifresi dahil) doğruysa bankanızla görüşmelisiniz.

ikbal24

Üye
    Konu Sahibi
hemen açmak gibi bir şansımız yok mu

ikbal24

Üye
    Konu Sahibi
bu saate açıkmıdır

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Müşteri Hizmetleri ve Online İşlemler 7/24 açıktır ;)

m542tf

m542tf

Üye
garanti bankası ise internet şubesinden halloluyo diye biliyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kart sahibinin bizzat müşteri hizmetleri ile irtibata geçmesi gerekir.
Bankaların telefon/internet bankacılığı müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat açıktır.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt