Windows Logo Sınaması?

Sponsorlu Bağlantılar

DRagoN1224

DRagoN1224

Üye
    Konu Sahibi
Windows Logo Sınaması?
Geçenlerde Assasin's Creed II yi aldım ve DirectX9.0 ı yüklerken aşağıdaki hatayı verdi..
İnternetten bu sınamayla ilgili konuları araştırdım. Çözümlere baktım.. Hiçbiri işe yaramadı. :/
Bundan nasıl kutulabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum..

Perfect!

Üye
directx 9 u indirip dene

DRagoN1224

DRagoN1224

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim. Yine aynı hata çıktı..

OğuzcanAbi

Üye
sorun senin pc de galiba

DRagoN1224

DRagoN1224

Üye
    Konu Sahibi
Daha yeni bakımdan geldi. Baya bi yenilik oldu. Hafızası çoğaldı, işlemci hızı arttı vs..
Bunları yaptırdıktan sonrada sorun olmadı.

Bu hatayı ilk bu şekilde verdi.

İlk başta durdur dedim. 2-3 gün sonra devam et dedim..
Ekran kartını güncellediğim için kaynaklanıyor olabilir mi?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bilgisayarım'a sağ tıkla , Özellikler'i tıkla , Donanım bölümünü aç orada Sürücü İmzalama Seçenekleri türünden bir başlık olması lazım.Onu aç ve Yoksay yap.

DRagoN1224

DRagoN1224

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle zaten. En son mesajda yazdığımda çıkan hatadan sonra yüklemeye kalkıştığım herşeyde konunun başındaki hatayla karşılaştım.. Onu anlatabilmek için ekran kartı güncelleştirme hatasını koydum..

Birde biri bana şeyi sormuştu,
Bilgisayarında hangi service pack yüklü?

hatayla bu service packin bi alakası olabilir mi?

Bende Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3 var

Perfect!

Üye
servis pack 3 var en son
genelde bi hata yok sp3 sanmıyorum bu nedenden olsun

emesut

emesut

Üye
Kimdur bu sistem yöneticisi.
Ne zaman bi sorun olsa hemen sistem yöneticinize başvurun diyor.
Bi bulsam onu iyi baş vurucam tam burnuna..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Güncelleştirmeleri almadıysan da olabilir.Internet Explorer ile Microsoft'un sitesine gir , update sayfasında güncelleştirmeleri yükle.

DRagoN1224

DRagoN1224

Üye
    Konu Sahibi
Kusuruma bakmayın, biraz geç yazıyorum..

Güncelleştirmeleri yaptım. Zaten hatayı aldığımda yardım ve destek bölümünde update yapmıştım. Şimdi bir daha yaptım ama düzelmedi..

16emo

Üye
bnde fm11 i yüklerken aynı hatayı verdi ama bnde service pack filan hiçbiri yok ondan olabilir mi

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yanlış ekran kartı sürücüsü yüklemiş olabilir misin?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Eğer Ekranın kartının sürücüsü İşletim Sistemi sınamasından geçmedi ise burada, yüklemeyi durdur yerine devam et'i seçin ve verdiğim linkteki resmi güncel Driver'ı indirin ve kurulum yapın. Kurulum yaptıktan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve DirectX 9.0c'nin son sürümünü temin edin ve bunu da kurarak güncelleyin. Ayrıca Service Pack 3'de çoğu uygulamalar ve oyunlar işlev görmüyor ve çoğu program ve oyunlar sınamadan geçmiyor. Onun için Windows XP SP2'e dönüş yapın. Ayrıca Assassin's Creed II'nin desteklediği Ekran kartları listesine bakacak olursak, Ekran kartınız bu oyun için destekli değildir ki zaten Assassin's Creed II, Shader 3.0 veya daha yüksek bir özellik istiyor. FX5500 ise 2.0 Shader özelliğine sahiptir.

Assassin's Creed II çıktığı zaman ki destekli video kartları: Yani en azından Nvidia'nın 7000 serisi bir Ekran kartına sahip olmalısınız.

Supported Video Cards at Time of Release: ATI® RADEON® X1950, HD 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce® 7/8/9/100/200 series

Linke tıkladıktan sonra Download'a tıklayın ve Agree Download ile indirmeyi onaylayarak Driver'ı indirin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt