Windows Live Messenger

bende 400 mb lık arsiv var ama nasıl verbilirim

kurt5

Üye
tesekkurler yarbay

Abi şimdi uğraşamıyorum indirdim ama teli pc ye bağlamak zor geldi bana Ben bağladığım zaman yüklerim... Şimdiden eline sağlık... Ben sana sonucunu yazarım...!!!

___________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

Abicim ben tekrardan baktımda bu konuyu daha önce açmıssın?_?_?

Turbo msn V1.0.3

Daha öncekinde sorunmu vardı?

______________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KARDEŞ ASLINDA BÖLE DEĞİLDİ ESKİDEN PROLAR TOPLU VERİLİYODU DAHA SONRA BÖLE PARÇALANDI KARIŞTI YANİ ANLAYACAĞIN

Ya aslında birbirinizle iletişim içinde olmanız lazım proluk budur... Neyse Kardeşimsin!!! Yinede eline sağlık!!!

_________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

Xacah

Üye
Malesef N95 Te çalişmayan Bir Msn Programidir Arkadaşlar Lütfen Insanlarla Oynamayalim Siteninde Adini çikarmiyalim Yapacaksak Bu Işi Adam Gibi Yapali...
arkadasim ben N95 8GB'ye az once yukledim calisti bence sen bu sitenin adini cikarma yukaridaki arkadas dogru soyluyor telefonun tarihini 2007 yap yuklenir ve calisir bunun gibi yazilar yazacagina yardim istemek daha mantikli... site yoneticilerine tesekkur ediyorum guzel bir tasarim ve guzel bir paylasim sitesi calismalarinizda basarilar...

luupuus

Üye
wirellesss le kullnılıyomu acaba

luupuus

Üye
hangi dilde acaba?????

emin711

Üye

tşkkürle
[/CENTER]

kardeş bende n95 var sertifika hatası veriyor

BygursoY

Üye
Tüm N serilerinde çalıştırabiliryormuyuz

c-a-n

Üye
telefonda denedim çalışıo ama insanın üreğinede indiriyo girdim 2 dk konuştum 55 kotür gitti sonra 9333 aradın 27 ye indi tekrar aradım 6 ya in kontürlerim yükseldi en son 6 kontür gitti rahatladım

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonda denedim çalışıo ama insanın üreğinede indiriyo girdim 2 dk konuştum 55 kotür gitti sonra 9333 aradın 27 ye indi tekrar aradım 6 ya in kontürlerim yükseldi en son 6 kontür gitti rahatladım