ibocan123 Üye çok teşekkürler arkadaş. sayende artık her yerde windows live ın nimetlerinden yararlanabileceğim. elşne sağlık...
çok teşekkürler arkadaş. sayende artık her yerde windows live ın nimetlerinden yararlanabileceğim. elşne sağlık...
oflu250 Üye pro e250 de çalışıyo da çok yakıyo 10 dakka kaldım 10 kontr gitti sanırım eniyisi kanka hem sayacıda var 2 saatte 1 kontr gitti
pro e250 de çalışıyo da çok yakıyo 10 dakka kaldım 10 kontr gitti sanırım eniyisi kanka hem sayacıda var 2 saatte 1 kontr gitti
gkhn08 Üye paylasım ıcın cok tsk ederım ama nbende ındırdım yukledım ve sorun yaratıyor ag baglantısı yok dıyor yardım cı olurmusunuz tsk ederım
paylasım ıcın cok tsk ederım ama nbende ındırdım yukledım ve sorun yaratıyor ag baglantısı yok dıyor yardım cı olurmusunuz tsk ederım
xxxxx11 Üye arkadaşım süper olmus fakat 5.04 cıkmıs veri transferi foto falan hepsi var onuda turkçe yapabilirmisin ??
arkadaşım süper olmus fakat 5.04 cıkmıs veri transferi foto falan hepsi var onuda turkçe yapabilirmisin ??
-LiveYourLife- Üye iyi yaptın dostum teşekkürLer. arkadaşında dediği gibi indirdiğiniz dosyayı açmayın. direkt teLefona atın
iyi yaptın dostum teşekkürLer. arkadaşında dediği gibi indirdiğiniz dosyayı açmayın. direkt teLefona atın