komd Üye e65 te çalıştı arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum yanlız ilk sayfada Nokia_Internet_Services_Support_Package v1.10 verilmiş Nokia_Internet_Services_Support_Package v.1.07 olanını bulup kurmalısınız
e65 te çalıştı arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum yanlız ilk sayfada Nokia_Internet_Services_Support_Package v1.10 verilmiş Nokia_Internet_Services_Support_Package v.1.07 olanını bulup kurmalısınız
macy Üye Ben Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçenin nokia N73 OS 9.1 için çözümü buldum linkle beraber konu açtım arkadaşlar onaylanmayı bekliyor. 2 adet N73te dendim sorunsuz çalışıyor. .m.a.c.y.
Ben Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçenin nokia N73 OS 9.1 için çözümü buldum linkle beraber konu açtım arkadaşlar onaylanmayı bekliyor. 2 adet N73te dendim sorunsuz çalışıyor. .m.a.c.y.
schon Üye E71 de kulanıyorum cok harika aynı pc sürümü emeginize saglık e71 e bır hafta msn aradım hıcbırı calısmadı bu ılk yuklemde calıstı sagol dostumm
E71 de kulanıyorum cok harika aynı pc sürümü emeginize saglık e71 e bır hafta msn aradım hıcbırı calısmadı bu ılk yuklemde calıstı sagol dostumm
antbyotic Üye paylaşım için teşekkür kardeş yanlız e71 e format attıktan sonra yükleyemiyorum dahili bileşen hatası veriyor neden olabilir?
paylaşım için teşekkür kardeş yanlız e71 e format attıktan sonra yükleyemiyorum dahili bileşen hatası veriyor neden olabilir?
sperimsss Üye v 31.0.016 rm-313 Nokia N82 (02.01) bunun için yuklemek istedim ama Nokia_Internet_Services_Support_Package yuklerken guncelleme hatası dedı yardımlarınızı beklıyorum bide N82 de face gırdıgınızde iphone gibi faceın her ozellıgıne gırıp cıkacagımız tarayıcı varmı???
v 31.0.016 rm-313 Nokia N82 (02.01) bunun için yuklemek istedim ama Nokia_Internet_Services_Support_Package yuklerken guncelleme hatası dedı yardımlarınızı beklıyorum bide N82 de face gırdıgınızde iphone gibi faceın her ozellıgıne gırıp cıkacagımız tarayıcı varmı???
x0607x Üye çok sağol sonunda buldum.. ovide vardi ama kalkmiş nedense. bende format atmiştim.. bulamadim bayadir.. çok sağol
çok sağol sonunda buldum.. ovide vardi ama kalkmiş nedense. bende format atmiştim.. bulamadim bayadir.. çok sağol
mur07at Üye Nokia_Internet_Services_Support_Package.SIS programı e63 de kurulmuyor. güncelleme hatası diyor.....