Windows Live Messenger Turkcell ile cebe geldi

Sponsorlu Bağlantılar

__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
Windows Live Messenger Turkcell ile cebe geldi
Turkcell live messenger uygulamasını kendi bünyesinde kullandırıyor, Turkcell kendi verdiği url den gerekli telefon için indirdiğiniz yazılım ile (şimdilik 6630,6680,n70,n73,n95,6280,6288,6233,6151), yıl sonuna kadar bedava messenger uygulamasını kullanabiliyorsunuz,kullanmak için kaydolmak gerekiyor ayrıca uygulamayıda indirmekde ücretsiz,,
kayıt için MSN yazıp 7777 e göndermeniz yeterli.

Bu adresten daha detaylı bilgi almak mümkün,

• Beğen
Tepkiler: banderas3545, gkns ve 3123763098

sercan_bjk

Üye
insan 6600 ve 6300 da ekler yaa :)

hayalet114

hayalet114

Üye
az once msj geldı ındırelım bakalım;)

DragonTR

Üye
6 Kontorum Gitti Yinede inmedi biri bulur siteye UPLOAD ederse N70 i Memnun Kaliriz . Teşekkürler

polat_ketur_76

Üye
samsunglar için ne zaman olacak bu acaba bilgi

ardak95

Üye
Çok güzel birşey.

terzakli56

Üye
arkadaşlar nasıl yapcaz doğrulama hatasını hep o hatayı alıyorum yardım plsss

wixim

wixim

Üye
Abi Bütüün Bunlar Eklenecek Ama Sabır Hem 6600 ve 6630 Geldi İsteyenler İndire bilir Aboneliği Yaptırıp.

Ayrıca Msni İndirmek Ücretsizdir.

Ve Msnde Konturünüz Gitmesini İstemiyorsanız ---- TURKCELL INTERNET ---- ile Gireceksiniz.

Tekrar Herkese Hayırlı Günler..

Sorularınız Varsa Özel Mesaj Atınız ...

hakanv

Üye
arkdaslar 6600 da suan kullanıyorum oldu valla deneyin...

--------------- Ekleme ---------------

msn yazıp 7777 yollayın sonra gelen mesajdan indirin programı kurun
turkcell-intenet ayarlarını yapın sonra güle güle kullanın suan ben kullanıyorum gayet güzel

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
6230 dan qirilio:S

mustafa4933

Üye
arkadaslar şu telefonunuza gelen linki bi yazar mısınız
ben denicem lutfen allah rızası için ben msn yazıp 7777 ye gnderiorum yazıyorum msn ye aboneliğinis war dio ama ben bide o nu deniyim siz şunu bana bi werin

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
arkadaslar şu telefonunuza gelen linki bi yazar mısınız
ben denicem lutfen allah rızası için ben msn yazıp 7777 ye gnderiorum yazıyorum msn ye aboneliğinis war dio ama ben bide o nu deniyim siz şunu bana bi werin

arkadaşım müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yaa arkadaşlar neden eski konuşarı hortlatıyorsunuz ya bende yeni bişi diye 2008 e kadar bedava diye yazıp gonderdim inşallah bişi olmas :S

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
yaa arkadaşlar neden eski konuşarı hortlatıyorsunuz ya bende yeni bişi diye 2008 e kadar bedava diye yazıp gonderdim inşallah bişi olmas :S

Bişi olmaz kardeşim hemen müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmeye bak ;)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Neyse kontor falan cekmediler Windows live messenger iptal işleminizi gerçekleşmiştir mesajını aldım Allah'tan.Ama iyi sinir oldum ya :@ Aradan 1 yıl geçmiş tam:nono:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Neyse kontor falan cekmediler Windows live messenger iptal işleminizi gerçekleşmiştir mesajını aldım Allah'tan.Ama iyi sinir oldum ya :@ Aradan 1 yıl geçmiş tam:nono:

Pardon abi yaa ben de mesaj yazaraktan şey ettm.. Kusura bakma :)

Üst Alt