MSN Messenger Windows Live Messenger 8.5 ( Direk Kurulum )

eyvalllah bakılım olacakmı cok denedim bıde buna bakım insallah yuklenır

cont24

Üye
S.A Arkadaşlar ben 8.5 kurdum ama cam açamıyorum.Cam açmaya çalışıyorum benden ses ve görüntü kurulumu ıstıyo ne yapmam lazım bı yardımcı olurmusunuz

Kardeş Allah razı olsun ne diyim çok tşkler. Bu yeni msn belasından kurtardın beni. Sırf yüklemek için üye oldum ama tşk etmeden geçemedim. Sağol

mrhb ya arkadaslar ben 8.5 ı kurmak ıstıyorum bı turlu kuramadım bana bı yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

cok acıl kac gundur ugrasıyorum bı turlu kuramadım 8.5 i

SHLWAPİ.dll dosyası yoktu buldum ama nereye ekliceğimi bilmiorum yardım edebilirmisiniz

Kardeş harbiden varya çok teşekkürler ya. Ama bir kaç gün sonra msn i açtığımızda yeni sürümü yükleyin derse napıcaz?

arkadaslar herkeze selam ,ben nokıa n79 kullanıyorum windows live messenger yukledım yanlız telefonda oturum açık kaldıgında , 30 dakıka sonra telefonuma baktıgımda kısısel verılerınız guncellesıtıroyr dıyor msn de, yanı o an offline oluyor bunu bi ayarı varmıdır ? ben süreklı onlnıe olmak ıstıyorum ,bide baska bırısı oturum açtıgında su kısı oturumu açtı demıyor bunada bı yardımcı olursanız sevınırım . tesekkurler sımdıden cok acil cevap beklıyorum saygılar

ben pc me mnn programı yukleyemedın bana yardımcı olacak bı hayır sever yokmu

programı ındırmek içn dosya adı ıstıyor ne yazıcam

Anıl Umut

Emekli Yönetici
teşekkürler.. ama indiremedim

ben pc me mnn programı yukleyemedın bana yardımcı olacak bı hayır sever yokmu

programı ındırmek içn dosya adı ıstıyor ne yazıcam

SHLWAPİ.dll dosyası yoktu buldum ama nereye ekliceğimi bilmiorum yardım edebilirmisiniz

Sorun yaşayanlar linkteki konudan çözüm bulabilirler.
http://www.maxicep.com/msn-bilgiler...sina-son-msn-8-5-patch-gerekenler-298444.html

GÜSEL PAYLAŞIM CANIM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK PEKİ 3G ÜZERİNDEN TAM RANDIMANLI ÇALIŞIYOMU ? ÇEŞİT ÇEŞİT SÜRÜMLER DENEDM Bİ İŞE YARAMDI NE OVİ KALDI NEDE BAŞKA SİTELER İNŞ BU GÜSEL ÇALIŞIR...

Ayrıca rar şifresi istiyo ...