silop_kms
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaş emeğin için teşekkürler.ben nokla e63 kullanıyorum.bu telefona uygun bi msn bulamadım.windows mesengeri desteklemiyor.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
thanks
eline sağlık
Bişey değil ne demek...iPhone dan sonra N70'le de msn zevkini yaşıyacağım saol paylaşım içinn
harcadığın kb/mb göre turkcellde 35kb=2 kontör...kaç kontr gidiyo saat başına yada karakter sayısına göre
Sağol salih...Salih Baba™;1972747' Alıntı:Başarılı bir çalışma emeğine sağlık Reco....
Yeniden deneriz...Benim telefon varken çok denedim ama çalışmamıştı
Rica ederim...tşkklerr
Rica ederim...teşekkürler
Rica ederim...çok teşekkrler sana
Orjinal dilinde denedim böyle birşey olmuyor herhalde Türkçe çeviriden kaynaklanan birşey...Çok güzel bi paylasım eline saglık ben bişi sorcam kişiyi engelle ve kişi ekle dediğim zaman ne engelliyor ne de kişi ekliyor şöle bi uyarı veriyor Soap Exception die bişi bunu nasıl düzeltebiliriz yardım beklıorum
Aşağıda verdiğim iki dosyayı deneyebilirsin(ilk önce baştakini yükle çalışmazsa kaldır alttaki dosyayı yükle)nokia e63 kullanyrm ve bi türlü msn programı kuramadm bu cok guzl ama desteklmyo napablrm(
Turkcell internet adlı bağlantıyı seçmelisin...yoksa almak için internet yazıp 2222 yolla...programı yukledim ama sunucu seçmem konusunda uyarıyor. Turkcell msn sunucusu dahil hepsini demiyorum olmuyor. Kontör ve internet paketi mevcut. Ne yapmam gerek bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Teşekkürler...
Bişey değil ne demek...sağol kardeş
Bu msn acilmiyor buTN surumlerndE ayni bska msn pR0grami dENEYin duzeleceqi yoq bunun ugrasmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?