nc5Racer Üye arkadaslar bende 6120 var dep ve windows live dosyalarını problemsiz yükledim fakat son yüklenecek dosya olan shareonline dosyası yüklenmyor birkaç defa denedim ama maalesef olmuyor bu son dosya ne işe yarıyor önemlimi yani?
arkadaslar bende 6120 var dep ve windows live dosyalarını problemsiz yükledim fakat son yüklenecek dosya olan shareonline dosyası yüklenmyor birkaç defa denedim ama maalesef olmuyor bu son dosya ne işe yarıyor önemlimi yani?
turgayturgay Üye tesekkurler kardes bu bende vadı ama karsı rataf yazmadan sen yazamıyordun buda oyloemı acaba --------------- Ekleme --------------- elerıne saglık dostum sagol --------------- Ekleme --------------- kades buda eskı surumu gıbı kasındakı yazmadan sen yazmıyormusun aynısımı
tesekkurler kardes bu bende vadı ama karsı rataf yazmadan sen yazamıyordun buda oyloemı acaba --------------- Ekleme --------------- elerıne saglık dostum sagol --------------- Ekleme --------------- kades buda eskı surumu gıbı kasındakı yazmadan sen yazmıyormusun aynısımı
angelo7 Üye Emegine saglık arkadasım.Tesekkürler --------------- Ekleme --------------- Emege tesekkür.
omeraydo Üye ya saol da bu programda karşı taraftan ileti gelmeden sen gönderemiyosun yokmu bunun çaresi
naksi Üye tennisafina' Alıntı: Teşekkürler ellerine sağlık... Genişletmek için tıkla ... sagolun arkadaslar