Windows Korsanı Çözdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Windows Korsanı Çözdü
<span style="color:#FF0000">Windows korsanı çözdü.</span>

Windowsun gelecek kuşak işletim sistemi Vistada bulunan bazı grafik özellikleri, kullanıcı sistemi yasal yollardan satın aldığını teyit ettikten sonra çalışacak.

Dünya çapında korsan kopya ile başı dertte olan Microsoft, gelecek yıl başında piyasaya çıkacak işletim sistemi Windows Vistada bazı önlemler tasarlıyor. Yeni kuşak işletim sisteminde bulunacak bir takım yeni grafik özellikleri, ancak kullanıcı sistemi yasal yollardan satın aldığını teyit ettikten sonra çalışacak.

Windows Aero olarak adlandırılan grafik özellikler, Vista&#65533;nın en cazip yeniliklerinin başında geliyor. Aeroda transparan pencereler, programlar arasında animasyonlu geçişler, grafikli ikonlar gibi bir takım yenilikler bulunuyor.

<span style="color:#FF0000">BASIC EDITION DA GÖREMEYECEK</span>

Microsoft, Vista için gerekli minimum donanım özelliklerini belirlemedi. Ancak, Vistanın düşük modeli Windows Vista Basic kullanıcıları ve bilgisayarında yeterince bellek yeri olmayanlar da yeni grafik özelliklerinden yararlanamayacak. Aero grafik özelliklerini uygulamak için bilgisayarın bellek bant genişliğinin en az saniyede 1.800MB olması gerekecek.

Korsan kopyaya karşı koruma özelliği, Microsoftun yasadışı ürünlerle mücadelesinde ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Tüm ülkelerde Windowsun kopyalarına rastlamak mümkün; şirket bunu önlemek ülke hükümetleriyle işbirliğine girse de korsanın önü alınamıyor.

Kaynak: CNET.com

barisgenc20

Üye
mutlaka kardes bu grafik sorununuda kırarlar...hackerlara hiç birsey dayanmaz...diil mi arkadaslar...

S1FR3K1R1C1

Üye
ßizim Türkler Çözerler Merak Etmesin Microsoft

tofy

Üye
ne kadar önlem alınsada mutlaka bir açığının çıkartılacağı görüşündeyim bende

irun

irun

Üye
daha önce işe yaramayacağı konuşulmuştu burada

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Daha önce verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt