Windows Gezgini

Sponsorlu Bağlantılar

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Windows Gezgini
bilgisayarımda d sürücüsünün içinde video kliplerin bulunduğu bir klasörüm var ve ben bu klasörü açtığımda windows gezgini virüs veya tehlikelere karşı klasörü kapattı diye uyarı alıyorum virüs taraması yaptım virüs bulamadım daha önce böyle bi şey olmuyordu şimdi neden oldu anlamadım yardımlarınızı bekliyorum aksi halde klipleri silmek zorunda kalacam

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
1.ci virüs bulaşmış olabilir. her nekadar bulunmuyor iletisi sen alsanda bulaşmış olabilir.
2.ci başka bir virüs programı ile tarat klasörü
3. klasör de virüs olmasada isim veya dosya türünden dolayı virüs gibi algılanıp otomatik kapatıyor olabilir. bunuda düzltmek için klasör adı falan değiş. veya windows'u gözden geçir gezginden kasıt ne onu anlayamadım.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 11 2006, 08&#58;05 PM) [post=295433]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
1.ci virüs bulaşmış olabilir. her nekadar bulunmuyor iletisi sen alsanda bulaşmış olabilir.
2.ci başka bir virüs programı ile tarat klasörü
3. klasör de virüs olmasada isim veya dosya türünden dolayı virüs gibi algılanıp otomatik kapatıyor olabilir. bunuda düzltmek için klasör adı falan değiş. veya windows&#39;u gözden geçir gezginden kasıt ne onu anlayamadım.
[/b][/quote]
windovs gezgini veri yürütme engellemesi diye uyarı veriyor ve klasörü kapatıyor iki farklı virüs programıylada taradım virüs çıkmadı

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
paylaşım için saol teşekkürler..................

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Hatanın Ekran Görüntüsünü buraya eklersen bişiler düşünebiliriz... görmeden bişi diyemiyeceğim belki bilgisayarındaki başka bir proplemde bu hatanın oluşmasına yol açabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt