-Contra-
Üye
Windows bilgisayarda Whatsapp Kullanımı (bluestack rootsuz)
1.
2. Programın kurulumunu yapın. Kurulumu yaparken 4 defa baştan başlatıp tekrar yükledim. Kaldığı yerden devam ettiği için sonunda bitti. Bir hata alırsanız tekrar kurulum paketini açıp yüklemeye devam edin. Yükleme bitene kadar bu şekilde çalıştırın. (Not : Eğer kurulumda hata alırsanız ekran kartınızın driver’ini güncelleyeniz.)
3. Kurulum bittiğinde ekranın en üstünde bir bölüm oluşturuyor. Burdan yüklediğiniz programlara ulaşabilirsiniz.
BlueStack ile program kurulumu
1. Öncelikle masaüstü kısayoluna tıklayın.
2. Açılan arama bölümüne yüklemek istediğiniz programın adını yazıp aratın.
3. Yukarıdan My Apps’e girip whatsapp uygulamasına girin.
4. Kullanıcı sözleşmesini kabul edin.
5. Telefon numaranızı yazınız. Ev telefonunu yazabilirsiniz. Whatsapp’dan beni ara seçeneğini işaretleyin ve gelen otomatik sesdeki harfleri yazınız. Daha sonra doğrulama kısmı bölümüne yazınız.
uyarı : tam olarak hatırlamıyorum ama mobil ile pcden aynı anda whatsapp kullanamassınız hatasını alabilirsiniz belki ama son güncelleme ile düzeltilmiş olabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
girip programı indirin.2. Programın kurulumunu yapın. Kurulumu yaparken 4 defa baştan başlatıp tekrar yükledim. Kaldığı yerden devam ettiği için sonunda bitti. Bir hata alırsanız tekrar kurulum paketini açıp yüklemeye devam edin. Yükleme bitene kadar bu şekilde çalıştırın. (Not : Eğer kurulumda hata alırsanız ekran kartınızın driver’ini güncelleyeniz.)
3. Kurulum bittiğinde ekranın en üstünde bir bölüm oluşturuyor. Burdan yüklediğiniz programlara ulaşabilirsiniz.
BlueStack ile program kurulumu
1. Öncelikle masaüstü kısayoluna tıklayın.
2. Açılan arama bölümüne yüklemek istediğiniz programın adını yazıp aratın.
3. Yukarıdan My Apps’e girip whatsapp uygulamasına girin.
4. Kullanıcı sözleşmesini kabul edin.
5. Telefon numaranızı yazınız. Ev telefonunu yazabilirsiniz. Whatsapp’dan beni ara seçeneğini işaretleyin ve gelen otomatik sesdeki harfleri yazınız. Daha sonra doğrulama kısmı bölümüne yazınız.
uyarı : tam olarak hatırlamıyorum ama mobil ile pcden aynı anda whatsapp kullanamassınız hatasını alabilirsiniz belki ama son güncelleme ile düzeltilmiş olabilir