Windows başlatılıyor ekranı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Geography.

.Geography.

Üye
    Konu Sahibi
Windows başlatılıyor ekranı.
Öncelikle hepinize iyi günler iyi forumlar.
Benim sorunum şu:
Ben Windows 7 32bit işletim sistemi kullanıyorum.
Virüs girdiğinde ve yavaşladığından dolayı format atmak istedim. Formatı attım her şey tıkırında gayet güzel gidiyordu.
Sıra güncelleme ve driverları yüklemeye geldi ve hepsini yükledim.
Zaten bir kaç driver kendiliğinden kuruluydu.
Baktım sadece ses kaldı onuda kurdum. Yeniden başlattım. Windows Başlatılıyor ekranında kaldı. Onarmayı denedim sorun bulamıyor, sistem geri yükleme yaptım olmuyor. Sadece format attıkça düzeliyor ama yükleyince tekrar gidiyor. Yaklaşık bir buçuk aydır bilgisayarımda ses yok.
:hmmm N' olur bir yardım edin. Şimdiden Teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

pasha14

pasha14

Üye
Nasıl bir driver kuruyorsun ?

SilentOne

SilentOne

Üye
ses kartınla sistemde çakışan bişi var ondan oluyordur ve ses kartını aygıt yöneticisinden güncelle ozamn sorunun çözülebilir

.Geography.

.Geography.

Üye
    Konu Sahibi
ses kartınla sistemde çakışan bişi var ondan oluyordur ve ses kartını aygıt yöneticisinden güncelle ozamn sorunun çözülebilir
Hocam onuda denedim olmuyor yine gitti sistem.:dry:

---------- Eklendi @ 21:37:28 ---------- Yazıldı @ 21:35:02 ----------

Nasıl bir driver kuruyorsun ?
Modelini tam olarak hatırlayamıyorum ama Creative Soundblaster olması lazım. Ek olarak win7 update tende güvenlik güncelleştirmeleri dahil yükleyince hop tekrar gidiyor. Anlamadım gitti arkadaş ne iğrenç bir durum attığım format 27yi buldu neredeyse.

.Geography.

.Geography.

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu yardımcı olabilecek kimse? Çözemedim bir türlü şu sorunu.:hmmm

slymnpmk

slymnpmk

Üye
Usta acaba kartın driver'ı sisteme uymuyor mu? Benim başıma da gelmişti yanlış driver kurdum sonra ekran donup kalıyordu everest gibi programlarla ses kartı modelini bul yayımcı siteden yeni driver indir dene derim.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Creative ile ayni problemi arkadasimin bilgisayarinda yasamistik. Donanimsal uyumu test etmek adina ubuntu cd si bul yada indir. sistemi bu cd den baslat ve oturum ac. -ubuntuyu kurmadan-

ubuntu ile sistemi kullan ses-video bakalim problem var mi. bunun haricinde tam donanim ozelliklerini paylasirsan dogru cozumu bulabiliriz.

.Geography.

.Geography.

Üye
    Konu Sahibi
Usta acaba kartın driver'ı sisteme uymuyor mu? Benim başıma da gelmişti yanlış driver kurdum sonra ekran donup kalıyordu everest gibi programlarla ses kartı modelini bul yayımcı siteden yeni driver indir dene derim.

Sisteme uymamasından öte başka bir şey bu her format attıktan sonra kurduğum ses driver ını kuruyorum ama olmuyor bir türlü.

---------- Eklendi @ 17:50:08 ---------- Yazıldı @ 17:48:09 ----------

Creative ile ayni problemi arkadasimin bilgisayarinda yasamistik. Donanimsal uyumu test etmek adina ubuntu cd si bul yada indir. sistemi bu cd den baslat ve oturum ac. -ubuntuyu kurmadan-

ubuntu ile sistemi kullan ses-video bakalim problem var mi. bunun haricinde tam donanim ozelliklerini paylasirsan dogru cozumu bulabiliriz.

En yakın zamanda deneyeceğim hocam. :oke:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Sisteme uymamasından öte başka bir şey bu her format attıktan sonra kurduğum ses driver ını kuruyorum ama olmuyor bir türlü.

---------- Eklendi @ 17:50:08 ---------- Yazıldı @ 17:48:09 ----------

En yakın zamanda deneyeceğim hocam. :oke:

Tamamdir, sonucu paylasirsan sevinirim.:oke:

.Geography.

.Geography.

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir, sonucu paylasirsan sevinirim.:oke:

Hocam ubuntuyu bulamadım ama başka bir windows 7cd si ile format atıp düzelttim bendeki cd de çiziklerden dolayı böyle sorunlar çıkarıyormuş :D Konu kapatılabilir. Sorun çözüldü. Teşekkürler yardımlar için.:good:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Hocam ubuntuyu bulamadım ama başka bir windows 7cd si ile format atıp düzelttim bendeki cd de çiziklerden dolayı böyle sorunlar çıkarıyormuş :D Konu kapatılabilir. Sorun çözüldü. Teşekkürler yardımlar için.:good:

Rica ederim. Haydi gecmis olsun:oke:

• Beğen
Tepkiler: .Geography.
Duran.Y

Duran.Y

Üye
Arkadaşım ayni sorun bende var şuan ses gelmiyo ve açıldıktan 10dk sonra görüntü donar gibi tak diye donuyo pc hatta format atarken bile donuyo bazen. Okudum konuyu ama bana pmden ulaşır misin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt