Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımWindows Başlatılıyor Da Kalıyor
Sponsorlu Bağlantılar
muqiwara
Üye
Konu Sahibi
Windows Başlatılıyor Da Kalıyor
Arkadaşımın laptopuna format attım.Herşey tamam oluyor.En sonda Bilgisayar res atıyor ve windows başlatılıyorda kalıyor pc acılmıyor bir daha nedeni ne olabilir? yardımlarınızı bekliyorum.
BelaMonte
Üye
win8 yükle.aynı hata bendede olmuştu o kadar deli olmuştum ki.
muqiwara
Üye
Konu Sahibi
Win8 format Cd'm yok başka bi çaresi var mıdır ?
Uhops
Üye
Bir ara W8'de bendede olmuştu.(Bazen halada oluyor az önce oldu ). O bölümde takılınca power tuşuna basılı tutup kapatıyorum açılanakadar deniyor.
Belki kurduğun Windows bozuk olabilir.
BelaMonte
Üye
donanımla alakalıda olabilir. cd ile alakalı değil. cd rom u çıkarım filan dene. yada ram lardan bir tanesini çıkar yada slot değiştir.
Yorumun İçin Teşekkürler.Cd ile Alakalı Cıktı. Cd değiştirdim düzeldi
exp_l0it
Üye
onarım yapsan düzelirdi
muqiwara
Üye
Konu Sahibi
Neyse artık geçti Yinede yorumun için sağol bir daha olursa öyle bi sorun onarım yaparım
exp_l0it
Üye
bişe değil her zaman
sata3
Üye
Windows'u tekrar yükle
Kadir Cem
Üye
Sorunu Çözmüşsün Ama Bu tarz sorunlarda güvenli moda girmeyi denemelisiniz eğer giriyorsanız cd içindeki oto kurulan driverlardan birisi sıkıntılı ve genel olarak ekran kartı driver ı sıkıntılı olur windows da kalması cd de sorun yok olsa hiç kurmaz sadece driver güvenli modda aygıt yöneticisinden silerseniz driver ı pc açılır ve sitesinden güncel indirip kurarsınız iyi forumlar