Yardım Windows Başlatılıyor Da Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Windows Başlatılıyor Da Kalıyor
Arkadaşımın laptopuna format attım.Herşey tamam oluyor.En sonda Bilgisayar res atıyor ve windows başlatılıyorda kalıyor pc acılmıyor bir daha nedeni ne olabilir? yardımlarınızı bekliyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
win8 yükle.aynı hata bendede olmuştu o kadar deli olmuştum ki.

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Win8 format Cd'm yok başka bi çaresi var mıdır ?

Uhops

Uhops

Üye
Bir ara W8'de bendede olmuştu.(Bazen halada oluyor az önce oldu :) ). O bölümde takılınca power tuşuna basılı tutup kapatıyorum açılanakadar deniyor.

Belki kurduğun Windows bozuk olabilir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
donanımla alakalıda olabilir. cd ile alakalı değil. cd rom u çıkarım filan dene. yada ram lardan bir tanesini çıkar yada slot değiştir.

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Bir ara W8'de bendede olmuştu.(Bazen halada oluyor az önce oldu :) ). O bölümde takılınca power tuşuna basılı tutup kapatıyorum açılanakadar deniyor.

Belki kurduğun Windows bozuk olabilir.

Yorumun için teşekkürler.Sorun Cd' deymiş farklı cd ile attım düzeldi :)
donanımla alakalıda olabilir. cd ile alakalı değil. cd rom u çıkarım filan dene. yada ram lardan bir tanesini çıkar yada slot değiştir.
Yorumun İçin Teşekkürler.Cd ile Alakalı Cıktı. Cd değiştirdim düzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
exp_l0it

exp_l0it

Üye
onarım yapsan düzelirdi :bye2:

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Neyse artık geçti :) Yinede yorumun için sağol bir daha olursa öyle bi sorun onarım yaparım :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
exp_l0it

exp_l0it

Üye
bişe değil her zaman

sata3

sata3

Üye
Windows'u tekrar yükle

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Sorunu Çözmüşsün Ama Bu tarz sorunlarda güvenli moda girmeyi denemelisiniz eğer giriyorsanız cd içindeki oto kurulan driverlardan birisi sıkıntılı ve genel olarak ekran kartı driver ı sıkıntılı olur windows da kalması cd de sorun yok olsa hiç kurmaz sadece driver güvenli modda aygıt yöneticisinden silerseniz driver ı pc açılır ve sitesinden güncel indirip kurarsınız iyi forumlar

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun yine de yorumunuz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Cem
Takipçi Satın Al

Üst Alt