Windows 98 format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Windows 98 format
Arkadaşlar evimde eski bir bilgisayar vardı ufaklık oynasın diye kuralım dedik ama windows 98 formatı atmak lazımmiş arkadaşa sorduk zor bulursun dedi gerçekten bulamazmiyim? Aramızda bu cd ye sahip olan varmı yada başka bir yolla bana yardımcı olabilecek biri.. Bilgisayarı açınca başlatmak için herhangi bir tusa bas diyor basinca simdi bilgisayari kapatabilirsiniz diyor.ufaklik cok heveslenmisti kendine ait pc olacak diye.cevaplarinizi bekliyorum.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
var var da bakayim bi ben arsivde kalmissa maille ulasirim ins

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
öyle bir sorunun çözüm olarak win 98 formatı gerekmesi yalnış bişi format değişmez ki xp de olsa olur formatsa iş ancak makine konfigrasyonu düşükse win 98 kurun demişlerdir... win 98 de çok zor bulunur bu zamanda 12 yıl önce çıkan bir versiyon aradınızı unutmayın bence varsa paranız 400 e 500 e çok iyi olmasada en az 5 yıl idare edecek ikinci el komple bi sistem almanız daha karlı olacaktır ;)

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Zaten eski bir bilgisayar olduğu için diğer formatları kaldırmıyormuş. Başka bilgisayar var zaten kullandığım da o bilgisayarıda oyun oynaması için kızımin odasına koyacaktım.bilgi için sağol. İzmirli genç bulabilsende bulamasanda uğraşın ve ilgin için sağol..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadasim valla bi ara vardi baktim baya bi ama yok malesef kusura bakma

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Elimde mevcut. İsterseniz paylaşım sitelerine yükler size linkini gönderirim en kısa sürede...

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
cok memnun olurum. tesekkurler simdiden.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
MaxiCep üzerinden bu tür paylaşımlar yapmamız yasak. İstediğiniz CD' yi dosya indirme sitesine yükledim. Bana özel mesaj' dan kişisel mail adresinizi gönderirseniz size dosya linkini gönderebilirim.

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Ya bir türlü başaramadım özel mesaj atmayı sanırım bugün benim nette sorun var. Mail adresi [email protected] Çok teşekkür ederim,uğraşlarıniz için..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ne yazık ki işyerinde kaldı. Yarın işe gittiğimde sabah ilk işim size mail atmak olacak.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Mail adresinizi kontrol ederseniz sevinirim. İstediğinizi gönderdim...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İyide UEGazi yasadışı iş yapılmıyorki? Win98 resmi olarak piyasada yok.Satan bir yeride goremdim hala

izmirligenc

izmirligenc

Üye
aldin mi acaba meraal

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Ya çok teşekkürler ama benim büyük bir sorunum var malesef evdeki pc'de net bağlı değil doğal olarak eşim iş yerinden indirmeye çalışıyor ama malesef iş bilgisayar olunca pek ilgisizdir başaramamış,ıngilizce indiremiyorum diyor. zormu ki indirmek bu kadar ya..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Valla ben üstüme düşeni yaptım. 1 indirme adresinde 6 adet indirme adresi mevcut. Birisinden indiremiyorsanız diğer beşi deneyiniz. Bilen kişi için indirmesi çok kolay. Ama eşinizi bilemiyeceğim...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Ya çok teşekkürler ama benim büyük bir sorunum var malesef evdeki pc'de net bağlı değil doğal olarak eşim iş yerinden indirmeye çalışıyor ama malesef iş bilgisayar olunca pek ilgisizdir başaramamış,ıngilizce indiremiyorum diyor. zormu ki indirmek bu kadar ya..

indirilemiycek birsey yok ki dowloand vardir ona tiklasin yani baska sekilde de size ulastiramayiz ki zaten

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar adresi yanlış aldığı için yanlış siteye girmiş sanırım. Hallettik teşekkürler.. Uğraştırıp vaktinizi aldım,kusura bakmayın. Teşekkürler,ue-gazi ve diğer ilginen arkadaşlar.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
rica ederiz ua-gaziye bende tesk ederim hocam hazir yuklemisken bende alabilirmym link bazen isteyen oluyor zahmet olmasa

saygilarimla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt