Windows 8'in şaşırtan sırrı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8'in şaşırtan sırrı!

Windows 8 ile birlikte Windows Store!

Win 8 ile ilgili detaylar sızmaya devam ediyor: İşte Win 8'in sizi çok şaşırtacak yeni sürprizi...

Windows 8 ile ilgili detayları ortaya çıkartan sızıntı belgelerden, Microsoft'un planlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya konuldu.

Bu bilgilere göre Microsoft, Windows 8 ile birlikte kullanıcılar için online bir uygulama dükkanı sunacak. Buradan uygulamaları ve ayarları kolayca sistemlere aktaracak. Kullanıcılar istedikleri uygulamaları satın alıp, istedikleri Windows 8 cihazda kullanabilecek.

Yeni Windows Store'da internet üzerinden ya da yerel olarak uygulamalara erişmenin mümkün olacağı ve geliştiricilere milyonlarca kullanıcıya ulaşma imkanı sunacağı da Neowin'in yayınladığı slayt gösterilerinde yer alıyor.

Azure ne işe yarayacak?

Windows Store hizmeti bu kaynaklarda belirtildiğine göre bulut bilgi işlem üzerinden sunulacak; bunun için de Windows Azure kullanılabileceği aktarılıyor.

Microsoft bu işi daha önce de Windows Marketplace ile denemişti. Ancak Digital Locker'ın uğradığı başarısızlık üzerine Kasım 2008'de küçültmüş ve nihayetinde 2009 yılında tamamen kapatmıştı.

Şimdi yeni kurulacak olan hizmetin Digiital Locker ve Windows Marketplace'in özelliklerini ve yerini alması mümkün. Microsoft yazılımlarını satın almak isteyenler de, 3. parti uygulamalar da buradan satın alınabilecek.

Windows 8 ve Windows Market henüz resmen açıklanmasa da bütün bu sızıntı bilgiler, işletim sistemlerinin ve bilişim teknolojilerin doğal gelişim çizgisi içerisinde mantıklı bir şekilde yerine oturuyor.

+chiponline

kol@j

kol@j

Üye
windows X
nereye kadar gidecekse...
bence rakipler gelişecek artık...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
rakipler derken
microsoft daha uzun yıllar (hatta sonsuza) kadar bu piyasadaki liderliğini devam ettirir.
daha iyisi yada onu geçebilicek yok sürekli gelişiyor sonuçta bu bi gerçek

varyou

varyou

Üye
arkadaslar ne vista ne win7 ne de win8 bahane en iyi si windows XP baska iyisi yok ben hala onu kullanıyorum

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
bende kullanıyorum fakat sistemin kaldırsa hiç vakit kaybetmeden win 7 ye geçicem ki gerçekten çok iyi bence başka bilgisayarlarada uzun süre kullandım

LimePie

LimePie

Üye
yok ya en iyisi win 7 hızlı tam ve iyi yapmışlar xp ye vistaya bin basar:oke:

max110

max110

Üye
tamam Windows'ta Testere Serisi Gibi çıkarır 8-9-10-11 Tmm artık onlarda suyunu çıkarır

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
win7 yi kolay kolay değiştirmem riske girmeye gerek yok sadece tek sıkıntı eski oyunların uyum sorunu bunuda hallederlerse tadından yenmez

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
arkadaşlar win vista da milyarlarca hata var eğer profesyönel anlamda kullanıyosanız anlarsınız win 7 vista daki açıkların kapatılmış hali olarak piyasa sürüldü ama halen profesyönel kullanıcılara yetmediği için windows firması win 7 yi çıkardığı günden beri çalışıyor office 7 daha her bilgisayarda kullanılmaya başlanıp tanınmadan 2015 versiyonuna başladılar xp için verdikleri 4 yıllık atadan sonra diğer işletim sistemlerinin kendilerine yetişmesiyle tekrar şaha kalktılar aslında diğer firmalara ne yaparsanız yapın ama bize yetişemessiniz demek istiyorlar

neyse lafı çok uzattım :oke:

jeki01

jeki01

Üye
vista güzel 7 harika diyorlar daha kullanmak nasip olmadı.
ama xp gibi kadar rahat işletim sistemide yok.
:ehe

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
vista dan kormam xp den şaşmam:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt