Windows 8'i tavsiye edermisiniz ???

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben kurdum aslında hoşumada gitti şu kutucuklar canlı canlı güzel oluyor ama benim pc eski kafalı olduğundan win8 i birtürlü anlamadı:)şaka bir yana bazı uyumsuzluklar oldu video denetleyicisi gibi vede ekran kartı gibi o yüzden kaldırdım.ama güzel deneyim oldu.ama win8 gerçekten hızlı ve stabil.

uffukkkk

Üye
arkadşım bende yükledim windows 8' i kesinlikle yükle bilgisayr kendini kasmıyor. mp3 dosyalarını media playır ile oynatmıyor veya videoları ben o sorunu VLC media playırı yükledim

tatanga1453

tatanga1453

Üye
guzel bir sistem yapmislar artik Windows xp emekliye ayirdim Windows 8 ile yola devam :)

Harika bir isletim sistemi tavsiye ediyorum kampanyalar bitmeden sizde yukseltin :D

mystical_gnc

Üye
merhabalar bi sorum olacaktı. şuan win7 home premium kullanıyorum win8 e geçince pc deki resimler siliniyor mu ? yardımcı olursanız cok sevinirim.

ecel54

ecel54

Üye
merhabalar bi sorum olacaktı. şuan win7 home premium kullanıyorum win8 e geçince pc deki resimler siliniyor mu ? yardımcı olursanız cok sevinirim.

windows 8'i yükseltme ile yüklerseniz dosyalarınız silinmez

FGFC820

FGFC820

Üye
Arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir soru var. Şimdi ben Win7 kullanıyorum internetden başka Win7 indirip kurduğumda My computer de Windows old adında bir klasör oluşuyordu ve eski bilgisayardaki şeyler bunun içinde kalıyordu ve yeni sisteme aktara biliyordum kısacası işime yarıyordu çünkü yedek almıyordum. Şimdi ben imternetden Win8 indirip kursam bu klasör oluşucakmı? Oluşacaksa hemen geçeyim

ecel54

ecel54

Üye
Arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir soru var. Şimdi ben Win7 kullanıyorum internetden başka Win7 indirip kurduğumda My computer de Windows old adında bir klasör oluşuyordu ve eski bilgisayardaki şeyler bunun içinde kalıyordu ve yeni sisteme aktara biliyordum kısacası işime yarıyordu çünkü yedek almıyordum. Şimdi ben imternetden Win8 indirip kursam bu klasör oluşucakmı? Oluşacaksa hemen geçeyim

yüklerken windows 8'e yükselt seçeneğiyle yüklerseniz windows.old adında bir klasör oluşur.

bayon

Üye

yüklerken windows 8'e yükselt seçeneğiyle yüklerseniz windows.old adında bir klasör oluşur.
sabit disc i biçimlendirmeden yüklerseniz de aynısını yapıyor. (bazen yükseltmeye izin vermediği için yazıyorum)

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
kesinlikle tavsiye ediyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Pc'emde yüklü değil ama inceleme imkanım oldu.. Gördüğüm o ki; Yüklememen için hiçbir sebep yok..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bizzat kullandım başlarda çok güzel geldi 2 hafta sonra xp'ye döndüm. Tavsiye etmiyorum.[/U][/B]

ism@il 54

ism@il 54

Üye
1 yılı aşkın kullanıyorum, sanırım rc sürümü 1 temmuz 2011 de çıkmıştı. Her yeni sürümü çıktığında yükselttim. O kadar alışmışım ki Windows 7 ya da diğerlerini kullanırken başlangıç menüsü kendini özlettiriyor.

steyg

Üye
arkadaşlar win 8 ortalam 5 pc de denedim çok sağlam ayrıca in tabanı vista zaten sadece başlat olayı yok onuda power sheel programı indirdiğinizde başlat oluyor ayrıca istediğiniz dosyayı istediğiniz pro ile kullanabiliyorsunuz illa arayüzü kullanmak zorunda deilsiniz örneğin mp3 için dosyaya sağ tıkla winamp ı seç bunun gibi tavsiye ediyorum hatta kendi pcim için indiriyorum 32 pro yeni nesil d2 işl. 1gb ekran 4gb ram hd ekran cam var bence uçurur gibi geliyor içerikli deneyimlerimi yazarım yine byes

Samet.25

win7 ye alistim kolay kolay birakmam

burak.golcuk

Üye
kesinlikle tavsiye ederz :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok güzel düşünülmüş bir sistem yalnız bana daha çok dokunmatik ekranlar içinmiş hissi uyandırdı,ekran kartım ile uyum sağlamadığından ben kaldırdım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çok güzel düşünülmüş bir sistem yalnız bana daha çok dokunmatik ekranlar içinmiş hissi uyandırdı,ekran kartım ile uyum sağlamadığından ben kaldırdım.

zaten tabletler için düşünülmüş ama pc'lerde de rahat kullanılabilecek bir sistem olduğundan onlar içinde yapılmış zaten microsoftun artık yapacağı bir değişiklik yoktu bakınız 98/xp/vista/7 hep güncelleme tarzında eklemeler optimizasyon yapılarak bu hale gelmiş sistemler dikkat ettiyseniz sadece ufak tefek değişikler temalar falan değişiyor sistemde bir kaç değişiklik ama 8 yeni kodlarla meydana getirilen ve sistemi daha az yoran bir işletim sistemi ve eskilerinden farklı.

Legendary.

Legendary.

Üye
Deniycem win8'i.Çok övüyorlar :hmmm Ama oyun/programlarda uyumluluk sorunu olur mu ki?

ecel54

ecel54

Üye
Deniycem win8'i.Çok övüyorlar :hmmm Ama oyun/programlarda uyumluluk sorunu olur mu ki?

eskiden online oyunlarda oluyordu ama şimdi neredeyse hic yok. Şu ana kadar sadece warrock oyununda sorun yaşadım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

zaten tabletler için düşünülmüş ama pc'lerde de rahat kullanılabilecek bir sistem olduğundan onlar içinde yapılmış zaten microsoftun artık yapacağı bir değişiklik yoktu bakınız 98/xp/vista/7 hep güncelleme tarzında eklemeler optimizasyon yapılarak bu hale gelmiş sistemler dikkat ettiyseniz sadece ufak tefek değişikler temalar falan değişiyor sistemde bir kaç değişiklik ama 8 yeni kodlarla meydana getirilen ve sistemi daha az yoran bir işletim sistemi ve eskilerinden farklı.
Evet çok modern bir tarzı varmış gibi duruyor,eğer sistemim uyumlu olsaydı(ekran kartım)kesin kaldırmazdım zaten.

Üst Alt