Windows 8'i tavsiye edermisiniz ???

Sponsorlu Bağlantılar

antisexy

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8'i tavsiye edermisiniz ???
selam arkadaslar,

windows 8'i kullanan yada kullanmis olan arkadaslar, ne gibi tecrübe edindiler.
windows 8'i tavsiye edermisiniz ???

ben su an windows 7 kullaniyorum ve aslinda gayet iyi calisiyor.
windows 8'e gecsem mi gecmesem mi bilemiyorum, o yüzden
windows 8'i kullanan arkadaslardan bilgilenmek istiyorum.

saygilarimla

yasin-48

Üye
:bilmm

.Murat.

.Murat.

Üye
kesinlikle tavsiye ederim her yönüyle hızlı bir sistem
açılış veya kapanış hızı gerçekten inanılmaz 3-5 saniye anca
alışmak için bir kaç gün gerekiyor örnek vermek gerekirse başlat menüsü yok
uygulamalara programlara erişmek için ekranın sağ bölümüne yada başlangıç ekranına kullanmak istediğin programları ekleyerek ulaşabiliyorsun
düşük bir donanıma sahip pc varsa yinede windows 8 kurabiliyorsun windows 7deki gibi yüksek donanım istemiyor
denemen gerek anlatımla olmaz kardeşim
ben tavsiye ediyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
murat kardeşimin tavsiyeleri ile bende kurdum. çok hoşuma gitti alışmak çok zor olacak çünkü xp'den win 7 ye geçmek gibi değil bu sefer tamamen farklı bir sisteme geçiş gibi. Ama çok güzel ve aşırı hızlı başka birşey demeye gerek yok.
Ayrıca laptopuma kurmuştum i5 var laptopda çok hızlı aynı zamanda masaüstü pc'me kurdum intel pentium 4 3.0 ghz işlemci ile bile çok hızlı çalışıyor.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/windows-isletim-sistemi-genel/windows-8-yukledim-ve-sizler-icin-video-aldim-sormak-istediklerinizi-cevaplarim-727233.html

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
IE10 acayip hizli. Tavsiye ederim.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
kesinlikle tavsiye ederim her yönüyle hızlı bir sistem
açılış veya kapanış hızı gerçekten inanılmaz 3-5 saniye anca
alışmak için bir kaç gün gerekiyor örnek vermek gerekirse başlat menüsü yok
uygulamalara programlara erişmek için ekranın sağ bölümüne yada başlangıç ekranına kullanmak istediğin programları ekleyerek ulaşabiliyorsun
düşük bir donanıma sahip pc varsa yinede windows 8 kurabiliyorsun windows 7deki gibi yüksek donanım istemiyor
denemen gerek anlatımla olmaz kardeşim
ben tavsiye ediyorum

+1 konu hazırlıyorum inşallah anlatacağım hepsini.. Aynen katılıyorum..

Jomolocco

Jomolocco

Üye
start8 kurun windows baslat simgesi geliyor.

bir kac islem daha yapilinca aero geliyor ekranin sag ve sol taraftaki metro ile ilgili gecisler kapatilabiliyor
yani eger metro yu sevmediyseniz bir kac basit islem ile windows 7 gibi yapabilirsiniz + bu isletim sistemi cok daha iyi emin olabilirsiniz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Öncelikle ilk açılışta sıkıntı oluyor metro arayüzü geliyor ben ilk çıktığında denemiştim ve masaüstü yok sanmıştım böyle kullanamam dedim tam 7'ye dönecekken kurcaladım masaüstüne girmeyi başardım herşey aynı gibiydi pek fark yoktu başlata tıklayıncaya kadar daha sonra öğrendimki masaüstü yazısı var göze çarpmayabiliyor ordan ve winkey tuşundan ya da sol alt köşeden geri dönebiliyorsunuz :)

Onun dışında microsoft hesabını sakın ha sakın açmayın kapatmak zulüm + ölüm 3 gün uğraştım msnden yazılanlar sol üst köşede birden çıkıyordu pc bozuk diyip kimseyi oturtmadım 3 gün gizli girdim bilgisayara forumda konu bile açtım bilen çıkmadı sonra kendim halletmiştim yine :)

Bir de ilk yüklediğim gün telefon geldi çıkmam gerekti aradım taradım bir türlü kapayamadım metroda yani yeni başlatta vardır dedim bulamadım baya aradım alt f4 yaptım en sonunda power tuşuna basılı tutup kapadım bu sıkıntıları çektim ama çok erken yüklemiştim bunlar sorun oldu ama alıştım xp vw 7de defalarca format atılmasına rağmen kasmaya devam eden pc i7 gibi oldu:)

__xXx__

__xXx__

Üye
aklıma takılan bazı sorular var bazı arkadaşlar vodem vınn jet çalışmıyor diyor çalıştırabilen var mı bi de windows8 pro kurduktan sonra windows7 ye dönmek bir format işine mi bakar yoksa bazı başka işlemler mi gerekli

ecel54

ecel54

Üye
format ile dönebilirsin

Kingmortall

Kingmortall

Üye
forever windows xp :yuru

cezaboy

Üye
Kesinlikle tavsiye ederim. önceden release prewier kullanıyordum şimdi pro ya geçtim. yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Sistemi Tamamen çözdüm diyebilirim. Windows 7 deki aero ve flip3d yi kaldırıldı. Sistem acayip hafif ve çok hızlı. ama sistem 16GB gib bir yer kaplıyor. Birde diğer windows ürünlerindeki açılırken disk gözden geçirme sistemi kaldırılmış.
Windows 8 Sistem gereksinimi
İşlemci: 1 gigahertz (GHz)
RAM: 1 gigabayt (GB) (32 bit) veya 2 GB (64 bit)
Sabit disk alanı: 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit)
Graphics card: (Grafik kartı:) WDDM sürücülü MicrosoftDirectX 9 grafik cihazı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün 2 tane hayır işi(!)yapan bilgisayarcıya windows8 sordum henüz yokmuş ellerinde.

HereİsJohnny

Üye
kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum açılış 8 saniye daha ne olsun ayrıca çoook hızlı

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum,daha denemedim

detaay

detaay

Üye
kesinlikle tavsiye ediyorum harşka birşey :)

bayon

Üye
Ya arkadaşlar dvd çalışmıyo bi çok kişi de. dvd takınca hiç taktiğini bile görmüyo sizde de varmı :s

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben bir turlu alisamadim. Yaw inanin pc kapat butonu bulamadim. Badlat menusu programi yukledim oyle kapattim. Relase yukledim htc sync gormedi. Kaldirdim. Bence driver sorunu var yani sistemler win8e tam gecmedi. Ama 2013te super olacak eminim. Hele tabletlerde muhtesem olmus. 20 tl ye pro sözu aldim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben bir turlu alisamadim. Yaw inanin pc kapat butonu bulamadim. Badlat menusu programi yukledim oyle kapattim. Relase yukledim htc sync gormedi. Kaldirdim. Bence driver sorunu var yani sistemler win8e tam gecmedi. Ama 2013te super olacak eminim. Hele tabletlerde muhtesem olmus. 20 tl ye pro sözu aldim

fare imlecini en sağ alt tarafa götürdüğünde sağ tarafta araç çubuğu gibi birşey çıkıyor en alttakine geldiğin zaman güç–bilgisayarı kapat diyorsun 3 saniyede kapanıyor.

Üst Alt