Windows 8de Işık Göründü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8de Işık Göründü!
Biz kullanıcılar olarak Windows 7′nin güzelliklerini ya da yeni hizmet paketini konuşaduralım Microsft daha iyi bir “8″ sürümü için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışma sürerken Windows 8′e ait haberler, asparagas ya da gerçek olsun, aralıksız yayınlanıyor.
Son yayınlanan ekran görüntüsü Zuko adlı bir kullanıcıdan geldi. Kafaları karıştıran görüntüde, bir kurulum ekranı dikkat çekiyor. 7926 yapılandırmasına ait olduğu görüntü gerçeğe hayli yakın görünüyor. Microsoft’tan henüz bu ekran görüntüsüne dair bir açıklama gelmemiş olsa da Yayıncık adı karşısındaki Microsoft Corp. ibaresine dikkat çekilmiş.
Peki Windows 8′de neler üzerinde durulacak? Bu soruyu merak edenler için kısa bir toparlama yapalım. Windows 8′de 3D masaüsüt ve bulut işletim sistemleri üzerine söylentiler oldukça fazla ve Microsoft cephesinden tersi bir açıklama gelmiyor. Bu özelliklere ek olarak, sürekli gelişen mobil pazara entegre olabilmek için neler yenilenecek bilemiyoruz ama Windows 7 beklentileri yukarı çektiği için Microsoft’un ince bir buz üzerinde yürüdüğünü söylemek hiç zor değil.
 


Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
Win 7 üzerine kurulu olur win7 ultimate benzerdir
 
djlkr

djlkr

Üye
Umarım beklentileri karşılayacak kadar iyi bir yazılım olur :hmmm
 
osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
bencede
 
Panpacan2

Panpacan2

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt