Yardım Windows 8

Sponsorlu Bağlantılar

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım yavaşlamaya, donmaya başladı 2-3 yıl önce atmıstım formatı .yavaşlayınca bir daha atmam gerekti format cdsini bulamayınca win 8 pro indirip kurdum.
Sorum şu:Win 8 kullanan yakınlarımızın pcleri 5-6 saniyede açılırken benimki neden 1.15 dkda açılıyor. Yorum yazarsanız sevinirim.
(Pc sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor ve win 7 yüklüyd önceden.)
2:Sorum şu: Bilgisayar kurulurken microsoft hesabı falan istedi ben de yazdım.Pc açılınca şifre olarak microsoft hesabı şifremi yapmışlar internetten biraz okudum uyguladım ama bişey olmadı .Bu değişebilir mi?
3.Sorum:win 8.1e geçersem performans bakımından iyileşme olur mu?

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:

KayraBey

KayraBey

Üye
5saniyede windows nasıl açılıyor merak ettim

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
o bilgisayar kapanmamışki 5 sn de açılıyor

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Bataryasını söküyor görmüyormusun ?

ErenMSC

Üye
Üzerine ekleme yaparak windows 8 yüklersen dahada ağır olur pc. Sıfırdan Diski formatlayarak 8.1 i yükle farkı anlarsın :oke:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
aynn bnimki de 4-5 saniyede açılıyor ama bir süre format atmadıkça bu süre azar azar çoğalıyomicrosoft şifresi de sorun değil onu zaten güvenlik ve diğer özellikler için istiyor başlangıçta şifre sormasını kaldırabilirsin

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
benimki 10 sn sürüyor

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
evet biraz biraz düzelmeye başladı benim pc kendi kendine ama şu noktalar dönmesi bitince siyah ekran açılıyo 25 sn falan bekliyorum orası geçse sizinkiler gibi olur herhalde

ykpknl

ykpknl

Üye
bnde 8.1 var 7 den daha hızlıı bilgisayarım 5 senelik şakır şakır çalışıyo açılışı 30 40 sn falan sürüyo işte

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bnde 8.1 var 7 den daha hızlıı bilgisayarım 5 senelik şakır şakır çalışıyo açılışı 30 40 sn falan sürüyo işte
Oha çok geç sürüyo benim 7 yıllık pc 20 sn bile değil

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt