mucoyaho Üye ya kardeşm ben win 8 yujkledim win 7 ile beraber ,windows yazısı geliyor yuklenıyor ve sonra gidiyor daha da gelmiyor??? ne yapmam gerek,lütfen yardım edin??
ya kardeşm ben win 8 yujkledim win 7 ile beraber ,windows yazısı geliyor yuklenıyor ve sonra gidiyor daha da gelmiyor??? ne yapmam gerek,lütfen yardım edin??
abandonware Üye Sorum: Hangisi = Developer Preview, Consumer Preview, Release Preview, Relase Candiate, RTM = hangisi?
Sorum: Hangisi = Developer Preview, Consumer Preview, Release Preview, Relase Candiate, RTM = hangisi?
ecel54 Üye veyseloglu' Alıntı: Sorum: Hangisi = Developer Preview, Consumer Preview, Release Preview, Relase Candiate, RTM = hangisi? Genişletmek için tıkla ... son mesaj yazılalı 1 ay olmuş şimdimi cevap veriyorsun
veyseloglu' Alıntı: Sorum: Hangisi = Developer Preview, Consumer Preview, Release Preview, Relase Candiate, RTM = hangisi? Genişletmek için tıkla ... son mesaj yazılalı 1 ay olmuş şimdimi cevap veriyorsun
abandonware Üye ecel54' Alıntı: son mesaj yazılalı 1 ay olmuş şimdimi cevap veriyorsun Genişletmek için tıkla ... cevap veriyorsun? konuyu ben açmadımki... neyse maksat mesaj sayımızı arttırmak; hazır kotada gitti
ecel54' Alıntı: son mesaj yazılalı 1 ay olmuş şimdimi cevap veriyorsun Genişletmek için tıkla ... cevap veriyorsun? konuyu ben açmadımki... neyse maksat mesaj sayımızı arttırmak; hazır kotada gitti
ecel54 Üye veyseloglu' Alıntı: cevap veriyorsun? konuyu ben açmadımki... neyse maksat mesaj sayımızı arttırmak; hazır kotada gitti Genişletmek için tıkla ... Konuyu açana demek istedim, benim bildiğim mesaj sayısını arttırmak için mesaj yazsam yasak benmi yanlış biliyorum
veyseloglu' Alıntı: cevap veriyorsun? konuyu ben açmadımki... neyse maksat mesaj sayımızı arttırmak; hazır kotada gitti Genişletmek için tıkla ... Konuyu açana demek istedim, benim bildiğim mesaj sayısını arttırmak için mesaj yazsam yasak benmi yanlış biliyorum
abandonware Üye ecel54' Alıntı: Konuyu açana demek istedim, benim bildiğim mesaj sayısını arttırmak için mesaj yazsam yasak benmi yanlış biliyorum Genişletmek için tıkla ... evet 1 yıl evvelki 15 telefon tanıtım konularına (siemens forumundaki konulara) teşekkür ederim yazdım: uyarı aldım
ecel54' Alıntı: Konuyu açana demek istedim, benim bildiğim mesaj sayısını arttırmak için mesaj yazsam yasak benmi yanlış biliyorum Genişletmek için tıkla ... evet 1 yıl evvelki 15 telefon tanıtım konularına (siemens forumundaki konulara) teşekkür ederim yazdım: uyarı aldım