Windows 8 ile windows 8,1 arasında ki fark ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 ile windows 8,1 arasında ki fark ?
Arkadaşlar geçen gün windows 8 yükledim. gayet hoşuma gitti. daha sonra ise bir site de windows 8.1 ile karşılaştım, yaklaşık 5 gb. indirmeden önce sizinle danışayım dedim. ikisi arasında ne fark var acaba ? 8.1 yüklemeye değer mi yoksa yeni çıktığı için driver sorunları falan yaşar mıyım ?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Driver sorunlarını bilmem ama başlat menüsü geldi 8.1 de ama menü derken hemen sevinme çünkü sadece eski başlat resmi şeklinde yani metro arayüzü aynen devm ediyor. Onun dışında fazla bir fark yok bana göre ama sen diğer üyelerin de mesaj atmasını bekle onlar daha iyi bilir ben daha yeni yeni yükleyeceğim windows 8 i :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Driver sorunlarını bilmem ama başlat menüsü geldi 8.1 de ama menü derken hemen sevinme çünkü sadece eski başlat resmi şeklinde yani metro arayüzü aynen devm ediyor. Onun dışında fazla bir fark yok bana göre ama sen diğer üyelerin de mesaj atmasını bekle onlar daha iyi bilir ben daha yeni yeni yükleyeceğim windows 8 i :)

başlat menüsü benim için sorun değil. metro arayüzünü daha çok seviyorum ben. başlat menüsü program ile de halledilebiliyor. ben acaba başka hangi yenilikler var yüklemeye değer mi onları merak ediyorum .:)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
O zaman birazdan pm e bak sana inceleme sayfasını göndereceğim.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Gönderdim bak :)

Üst Alt