WİNDOWS 8 GÜNCELLEŞTİRMELERİ YAPILANDIRMADA HATASI ALIYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
WİNDOWS 8 GÜNCELLEŞTİRMELERİ YAPILANDIRMADA HATASI ALIYORUM
Windows güncelleştirmelerini
yapılandırma hatası. Değişiklikleri geri alma. Windows güncelleştirmelerini
yüklerken 'Lütfen bilgisayarınızı kapatmayın' hatası alıyorum 2 saat oldu hala ekranda o yazıyor kapatıp açmayıda denedim yine hata aldım yardımcı olurmusunuz

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Virüs girmiştir yüksek ihtimalle bilgisayarına, eğer sistem açılıyorsa combofix ile tarat.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bunun bir virüsten kaynaklandığını düşünüyorum, hem virüsün neden, nasıl gireceğini sorgulamayalım bence :D Bir yakınımın bilgisayarına da olmuştu aynısı. Combofix ile tarat, işe yaramazsa sağlam blr antivirüs programı (BitDefender öneririm :oke:)) ile taratmayı dene.Pc nde internet varsa, virüs girebilir ki yüksek ihtimalle de vardır. İllaha da dosya indirmene gerek yok. Bazen tıkladığın bir bağlantı bile bilgisayarına virüs bulaştırabiliyor.

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
Bunun bir virüsten kaynaklandığını düşünüyorum, hem virüsün neden, nasıl gireceğini sorgulamayalım bence :D Bir yakınımın bilgisayarına da olmuştu aynısı. Combofix ile tarat, işe yaramazsa sağlam blr antivirüs programı (BitDefender öneririm :oke:)) ile taratmayı dene.Pc nde internet varsa, virüs girebilir ki yüksek ihtimalle de vardır. İllaha da dosya indirmene gerek yok. Bazen tıkladığın bir bağlantı bile bilgisayarına virüs bulaştırabiliyor.

Bir çok kişi güvenli modla başlat diyor laptop açınca f8 basinca da olmuyor shift+f8 de bastım olmadı

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
O zaman başlamıyorsa windows kurulum diskini (cd, usb) takıp, onara tıkla bence ;)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bir çok kişi güvenli modla başlat diyor laptop açınca f8 basinca da olmuyor shift+f8 de bastım olmadı
pc açılırken tam windows logosundayken açma tuşuna basılı tut aniden kapansın 10sn sonra aç otomatik güvenli mod ekranı gelir

Üst Alt