Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
Bluetooth menüsünde yeniden bağlan yok. Tanımladıktan sonra otomatik bağlanmazsa aygıtı silip yeniden ekle yapmak zorunda kalıyorum.

Çare nedir yeniden bağlayabilmek için. Teşekkürler.

Maalesef çok aramıstım bende ama yok silip tekrar eklemelıyız

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
gruba beni de ekler misin ? :)

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
exp_l0it

exp_l0it

Üye
  • Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
ekran koruyucu ayarlarını değiştirmeyi dene
En basitinden masaustundeki kişiselleştirden: ekran koruyucu/ guc secenekleri. Oradan deistirmeyi denedim. zaten 10 dk seciliymis ama kilit ekrani icin gecerli degil kilit ekrani 1dk icerisnde karariyor. fareyi oynattimda aciliyor :)

0MG90

0MG90

Üye

Bu güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl böyle yapabilirim? Kimse bakmıyor mu buraya??

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
ismail

ismail

Üye
Güncelleme yaptım gene bissürü dün :zzz: arkadaş bi office 13 yapmışlar heray minumum 500 mb güncelleme veriyolar adamakıllı yapsalar ya şunu ilk başta :zzz:

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Güncelleme yaptım gene bissürü dün :zzz: arkadaş bi office 13 yapmışlar heray minumum 500 mb güncelleme veriyolar adamakıllı yapsalar ya şunu ilk başta :zzz:
:oha: 500 mb mi :oha: Ama arayuzleri gercekten cok guzel bence deger :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
office'e kötü demiyom ama başta sağlam yapsınlar diyom :D çokta kullanmıyorum arada word :D içim acıyo kaybolan mblere

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Mb lara icin yaniyorsa sadece onemlileri yap hatta sorun yoksa office fe yapma ;)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Arkadaşlar "Windows 8.1" kullanıyorum. PC kapatma yerinde, "uyku mod'u"yok nasıl getirebilirim.@afatsumlug97

exp_l0it

exp_l0it

Üye
anakartını yüklememiş olabilirsin. Bana yüklemeden gelmiyodu...

• Beğen
orxan_92

orxan_92

Üye
Selam arkadaşlar windows 8.1de DPInst.exe diye bi sorunum var,galiba driver sorunu.cok aradim sitelerde ama HP 2000 icin yeni driverler bulamadim,bir yardim etseniz

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benide alırmısın gruba ? Win 8.1

Üst Alt