Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
burda 8.1 diyor yani bende olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
8 değil 8.1/8.1u1 için. 8i napıuosun geçsene 8.1e

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hiç format atamam simdi o kadar şeyi baştan yükle dosyaları flaşa at ohoo ölme eşeğim ölme.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
mesaj kasacak ya çakal :D

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye
Benide yaz kullanıcılara :-)

ozakin70

ozakin70

Üye
1,090,7 Mb güncellemeyi yüklediniz mi?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ne değiştiriyor 1,090,7lik güncelleme. Boyu baya büyükinternet yok malesef güncelleyemeyecegim.

ozakin70

ozakin70

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bende ofis 2010 var :D

dragonbora

dragonbora

Üye
aramaya wsreset yaz başlangıç menüsünden sonra birşey çıkacak tıkla ona mağaza önbelleğini temizler düzelir muhtemelen
ya onu yaptım sonra bilgisayar daha kötü oldu 20-25 saniyede açılan bilgisayar 1 dakikada açıldı korktum baya sonra güncelleme gelmiş (1 gb olan değil) sabah yüklemiştim öyle marketin arayüzü değişmiş şimdi çalışıyor allaha şükür yinede sağol :D

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bende 871,4mb :ehebide ws reset bende işe yaramıyor :sos nası yapcam la bunu resetle diyom cd istiyo bende cd yok iso var:vur

vedat1966

vedat1966

Üye
Bluetooth menüsünde yeniden bağlan yok. Tanımladıktan sonra otomatik bağlanmazsa aygıtı silip yeniden ekle yapmak zorunda kalıyorum.

Çare nedir yeniden bağlayabilmek için. Teşekkürler.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
arkadaşlar Klavyede Windows Logo Tuşu+L bastığımda, kilit ekranında beklediğimde ekran 1 DK sonra kararıyor. bunu nasıl Değiştirebiliriz...

Üst Alt