vedat1966
Üye
Benim korsan 8 e 8.1 geldi ikidebi yukle uyarisi verio sizce yuklimmi
Önce yedek al. sorun olursa geri dönersin. (Acronis true image gibi)
Benim korsan 8 e 8.1 geldi ikidebi yukle uyarisi verio sizce yuklimmi
Önce yedek al. sorun olursa geri dönersin. (Acronis true image gibi)
aramaya wsreset yaz başlangıç menüsünden sonra birşey çıkacak tıkla ona mağaza önbelleğini temizler düzelir muhtemelenben 8.1 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır markette sorun var markete giriyor yukarıda güncelleme var diyor basıyorum hiçbir şey olmuyor, uygulama arıyorum çok yavaş arıyor zaten sonrada bilgisayar kilitleniyor kapatamıyorum alt+ctrl+delete işe yaramıyor anca güç tuşuna basılı tutunca kapanıyor bir el atsanız sizde de var mı acaba ?
Hiç vakit kaybetme hemen güncelle8.1 güncelleyimmi ne dersiniz

arkadaslar windows 8.1 kullaniyorum Pc yi kapatmak istedigimde guncellestir ve kapat yaziyordu bende gumcellestirdim ama bir sey duymustum Otomatik Gucellestirmeler pc yi yavaslatiyor mus dogru mu?teşekkürler. ..
Yavaşlatır derken arkaplanda indirdiği için netı yavaşlatır dersen biraz etkisi olur tabi ama pcye kurulduktan sonra yavaşlatır dersen kim söylediyse güler geçerimarkadaslar windows 8.1 kullaniyorum Pc yi kapatmak istedigimde guncellestir ve kapat yaziyordu bende gumcellestirdim ama bir sey duymustum Otomatik Gucellestirmeler pc yi yavaslatiyor mus dogru mu?teşekkürler. ..
Yavaşlatmaz. Her ay güncelleme geldiği için pek anlamı yok zaten.
yani yavaslatsa Microsof bu guncellemeyi yayinlamaz dimi?Yavaşlatır derken arkaplanda indirdiği için netı yavaşlatır dersen biraz etkisi olur tabi ama pcye kurulduktan sonra yavaşlatır dersen kim söylediyse güler geçerim![]()
yani her ay duzenli olarak guncelleme yapiyim oylemi....
Tabi güncelleme geldiği zaman yapmanız gerekiyor. Yarın aylık güncelleme yayınlanacak bu arada.
günlük almanı öneririrm defender güncellemesi günlük geliyor. win 8.1u1 defender da anti virüs ihtiyacı duymuyorum açıkçası..yani her ay duzenli olarak guncelleme yapiyim oylemi..
bende Defender kapali Avg kullaniyorum ama defenderda avg gibi ihtayici karsiliyormu....günlük almanı öneririrm defender güncellemesi günlük geliyor. win 8.1u1 defender da anti virüs ihtiyacı duymuyorum açıkçası..
dosya gezginindedeki dosyaları tarıyor zaten güncel olarak. haftada bir tarama at detaylı. mesela yatarken. öyle program filan bakarken de güvenilir sitelere gir. geçen bir şey yükledim mesela bütün güvenlik duvarı uyarıları kapatmış.kafasına ne eserse yapıyo. taratıp temizledim güvenlik duvarını da geri açtım. mesela....bende Defender kapali Avg kullaniyorum ama defenderda avg gibi ihtayici karsiliyormu....
dosya gezginindedeki dosyaları tarıyor zaten güncel olarak. haftada bir tarama at detaylı. mesela yatarken. öyle program filan bakarken de güvenilir sitelere gir. geçen bir şey yükledim mesela bütün güvenlik duvarı uyarıları kapatmış.kafasına ne eserse yapıyo. taratıp temizledim güvenlik duvarını da geri açtım. mesela....

bilgisayarda kasma yapmıyosa kullanama devam et sen benim ram sınırlıyani Açıkçası Avg! kullanmya devam etmemi önerirmisiniz? Cevap Gayet açık oldu ama![]()