uefi daha hızlıdır diyolarVl sürümü geldi gençlerUEFI olarak yükleyen ve kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?

izin vermeyebilirlerr @ANILarkadaşlar windows bölümümüzde windows isosu düzenleme konumuz olsun mu? Ona göre hazırlıcam... Resimli anlatım. Video çekmek isterdim ancak ssd'im yok.
Bir sakınca olduğunu sanmıyorum bu daha çok kullanıcıların format atarken katılımsız ve güncellemeleri beklemeden yüklemeleri için.izin vermeyebilirlerr @ANIL
etiketlidiğim kişi görünce yazar o mod souçta sıkıntı olmasınBir sakınca olduğunu sanmıyorum bu daha çok kullanıcıların format atarken katılımsız ve güncellemeleri beklemeden yüklemeleri için.
benimde faydalanacağım bir konu zaten 
Hepimizin faydalanacağı bi konuetiketlidiğim kişi görünce yazar o mod souçta sıkıntı olmasınbenimde faydalanacağım bir konu zaten
![]()
ama dosya ekleme izni lazım olucak foruma eklenti yüklemek istiyorum. Silinmesin her türlü windows sürümünde yararlanılacak bir konu...Onu da kendileri bulsun hocamIso paylaşımının olmadığı sadece anlatım üzerine bir konu olursa sıkıntı olmaz arkadaşlar.

update indirmeleri bitsin onları bekliyorum dvd içine monte etceztamamdır sorun yok i am waiting![]()
update 1 filan... katılımsız oem bulabilirsek onu da atıcam, mesela directX sdk'sı. directxin full sürümü..programın en güzel özelliği updateleri seçiyon o indiriyo kendi 
ben hep proggresive veya extendedin sürümlerini kullanıyomupdate indirmeleri bitsin onları bekliyorum dvd içine monte etcezupdate 1 filan... katılımsız oem bulabilirsek onu da atıcam, mesela directX sdk'sı. directxin fu ll sürümü..programın en güzel özelliği updateleri seçiyon o indiriyo kendi
![]()

artık By_İsmail sürümünü kullanıcanben hep proggresive veya extendedin sürümlerini kullanıyom![]()

inşAllahartık By_İsmail sürümünü kullanıcan![]()

belki windows 8.1in içinde zaten mevcuttur???Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sıtedekı wındows server 2003 2008 gıbı yazılımlara ıhtıyacım var. bunlar olmadan dırect 90c yuklenmıyo. bunlarında destekledıgı surumler arasında wındows 8 .1 yok ? napacaz
eskı oyunlar ıcın dırext 90c ıstıyo... onu yuklemek ıcınse windows server 2003 ıstıyo.. windows 2003 serverda windows 8 .1 de suan yokbelki windows 8.1in içinde zaten mevcuttur???
bunu dene bütün direct x sürümleri içindeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu ındırdım sıstem de desteklenmıyobelki windows 8.1in içinde zaten mevcuttur???
bunu dene bütün direct x sürümleri içindeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o zaman senin sistem sorunlu kardeş bende sorunsuz yüklendi bu.. Win 8.1U1 pro bendekieski oyunlar için yönetici ve win xp/7 uyumluluk modu ile açsan yeter..normalde Red Alert 2 win8.1de açılmıyor iki ayarı yaptım sorunsuz açıldı..eskı oyunlar ıcın dırext 90c ıstıyo... onu yuklemek ıcınse windows server 2003 ıstıyo.. windows 2003 serverda windows 8 .1 de suan yok
bunu ındırdım sıstem de desteklenmıyo