Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
beyler elinde orjinal win8.1 updateli isosu olan var mı? Yoksa ortaklaşa yapalım... Herkes bir sürümün güncellemesini yapsın. Sonrada onu aio yapalım. İnternete win8.1u1.maxicep.com.iso diye yayalım :ehe

vedat1966

vedat1966

Üye
UEFI olarak yükleyen ve kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
exp_l0it

exp_l0it

Üye
arkadaşlar windows bölümümüzde windows isosu düzenleme konumuz olsun mu? Ona göre hazırlıcam... Resimli anlatım. Video çekmek isterdim ancak ssd'im yok.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
exp_l0it

exp_l0it

Üye
  • Beğen
ismail

ismail

Üye
Bir sakınca olduğunu sanmıyorum bu daha çok kullanıcıların format atarken katılımsız ve güncellemeleri beklemeden yüklemeleri için.
etiketlidiğim kişi görünce yazar o mod souçta sıkıntı olmasın :) benimde faydalanacağım bir konu zaten :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
exp_l0it

exp_l0it

Üye
etiketlidiğim kişi görünce yazar o mod souçta sıkıntı olmasın :) benimde faydalanacağım bir konu zaten :)
Hepimizin faydalanacağı bi konu :D ama dosya ekleme izni lazım olucak foruma eklenti yüklemek istiyorum. Silinmesin her türlü windows sürümünde yararlanılacak bir konu...

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Iso paylaşımının olmadığı sadece anlatım üzerine bir konu olursa sıkıntı olmaz arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97 ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
tamamdır sorun yok i am waiting :D

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
tamamdır sorun yok i am waiting :D
update indirmeleri bitsin onları bekliyorum dvd içine monte etcez :D update 1 filan... katılımsız oem bulabilirsek onu da atıcam, mesela directX sdk'sı. directxin full sürümü..programın en güzel özelliği updateleri seçiyon o indiriyo kendi :ehe

• Beğen
ismail

ismail

Üye
update indirmeleri bitsin onları bekliyorum dvd içine monte etcez :D update 1 filan... katılımsız oem bulabilirsek onu da atıcam, mesela directX sdk'sı. directxin fu ll sürümü..programın en güzel özelliği updateleri seçiyon o indiriyo kendi :ehe
ben hep proggresive veya extendedin sürümlerini kullanıyom :D

• Beğen
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
bu sıtedekı wındows server 2003 2008 gıbı yazılımlara ıhtıyacım var. bunlar olmadan dırect 90c yuklenmıyo. bunlarında destekledıgı surumler arasında wındows 8 .1 yok ? napacaz

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bu sıtedekı wındows server 2003 2008 gıbı yazılımlara ıhtıyacım var. bunlar olmadan dırect 90c yuklenmıyo. bunlarında destekledıgı surumler arasında wındows 8 .1 yok ? napacaz
belki windows 8.1in içinde zaten mevcuttur???
bunu dene bütün direct x sürümleri içinde

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
eskı oyunlar ıcın dırext 90c ıstıyo... onu yuklemek ıcınse windows server 2003 ıstıyo.. windows 2003 serverda windows 8 .1 de suan yok
bunu ındırdım sıstem de desteklenmıyo

exp_l0it

exp_l0it

Üye
eskı oyunlar ıcın dırext 90c ıstıyo... onu yuklemek ıcınse windows server 2003 ıstıyo.. windows 2003 serverda windows 8 .1 de suan yok
bunu ındırdım sıstem de desteklenmıyo
o zaman senin sistem sorunlu kardeş bende sorunsuz yüklendi bu.. Win 8.1U1 pro bendekieski oyunlar için yönetici ve win xp/7 uyumluluk modu ile açsan yeter..normalde Red Alert 2 win8.1de açılmıyor iki ayarı yaptım sorunsuz açıldı..

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Benim korsan 8 e 8.1 geldi ikidebi yukle uyarisi verio sizce yuklimmi

Üst Alt