Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

ANIL

Admin
Iso dosyaları geldi.

exp_l0it

Üye
Güncellemeler Updateye düştü arkadaşlar indirebilirsiniz... KB2919355/427,4MB(32 bit için) Hadi hayırlı olsun bende başlatayım bari 2 gb güncelleme olmuş
6 güncelleme windows 8.1 için, 19 güncelleme de office 2013 için bu gün yayınlanan

Son düzenleme:

ozakin70

Üye
Officele beraber 26 güncelleme geldi yapiyorum suan

Tepkiler: -Börteçine-

ANIL

Admin
MSDN Windows 8.1 Update 1 kurulu olmasına rağmen 887MB boyutunda 8.1 Update güncellemesi gözüküyor iso içine ekler insan

ismail

Üye
MSDN Windows 8.1 Update 1 kurulu olmasına rağmen 887MB boyutunda 8.1 Update güncellemesi gözüküyor iso içine ekler insan
Bi Türk forumundan çekersin hacı 1-2 haftaya çıkarırlar bizde de güzel bişey Onbuka sanırım yapan kişi onun xp ve 7si güzeldi ama 8.1de read yazma hatası almıştım

ANIL

Admin
Türkçe iso gelir yakında. Format atıp rahatınıza bakın

Konu Sahibi
Windows uptade de var mı şuan

ANIL

Admin
Rusça ve Almanca iso düştü fakat tr yok, bekleyiş devam ediyor

exp_l0it

Üye
ben yükledim gece 12de bana gelmişti

Uhops

Üye
Türkçe 8.1'e bu güncellemeleri kurunca zaten Türkçe olacak. anlayamadım ben bu konunun gidişatı nı?

Tepkiler: ANIL

ANIL

Admin
Türkçe 8.1'e bu güncellemeleri kurunca zaten Türkçe olacak. anlayamadım ben bu konunun gidişatı nı?

Iso'dan bahsediyoruz. Format için. Güncelleme yapmayı tercih edenler için sıkıntı yok tabi.

Uhops

Üye
Iso'dan bahsediyoruz. Format için. Güncelleme yapmayı tercih edenler için sıkıntı yok tabi.
Format lazım ise at normal 8.1 formatı Üstüne güncelleme kurunca gene aynı olacak
Siz format sonrası güncelleme yapmak istemediğiniz için mi bekliyorsunuz .iso'yu.

exp_l0it

Üye
Format lazım ise at normal 8.1 formatı Üstüne güncelleme kurunca gene aynı olacak
Siz format sonrası güncelleme yapmak istemediğiniz için mi bekliyorsunuz .iso'yu.
aynen format 30 dk güncelleme 1 saat kim uğraşcak onla

Tepkiler: GDDR5

ANIL

Admin

Yeni iso çıkmış format atmadan olmaz Yoksa elbet güncelleme yapacağız ama bu diğerlerinden farklı bir güncelleme. Üzerine kurmak yerine iso varken temiz kurulum yapmak daha iyi olur. Bir sonraki isoya kadar kullanılır

Tepkiler: GDDR5 ve -Börteçine-