Windows 8 64 bit sistem gereksinimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 64 bit sistem gereksinimleri
İnternete baktiysamda bulamadim.26 Ekim'de cikacak olan Windows'un Windows 8/Pro/Enterprise 64 bit surumlerinin sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgi sahibi olanlar paylasirlarsa sevinirim.

fnldstntn

Üye
Windows 7 ile aynı...Eğer 64 bit win 7 kullanıyorsan Win 8 i de kullanırsın...

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 ile aynı...Eğer 64 bit win 7 kullanıyorsan Win 8 i de kullanırsın...

Daha once vista da kullandim ve suan win7 ultimate kullaniyorum.yani hic 64 bit kaldirip kaldirmayacagini denemedim.bugune kadar hep 32 bit kullandim.bende bari win8de 64 bit kullanayim dusuncesiyle 64 bit yukleme karari aldim.bu arada laptobumda 2gb ram 2ghz islemci ve 512 mb ekran karti var :D oyun oynamak icin kullanmiyorum bu pcyi.Daha cok egitim ve internet amacli kullaniyorum.yani kisaca 64 bit win8 pro kurarsam herhangi bir problem olusur mu?

fnldstntn

Üye
Ram yetersiz 64bit için 3gb ram gerekli...

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
W7 Home Premium 64 bit ile gelen bilgisayarım W8'i kaldırır ozman

fnldstntn

Üye

Anladim :) benim icin pek sorun degil zaten.bu arada 32 bit ile 64 bit arasindaki fark bazi oyunlari destekleyip desteklememesi mi sadece?
32 bit 3gb ta kadar ram destekler 64 bi ise sanırım 128gb a kadad...64bit ile kodlanmış uygulamalar daha performaslı çalışır bu yüzden daha yüksek ram gerektirir...

- - - Eklendi - - -

W7 Home Premium 64 bit ile gelen bilgisayarım W8'i kaldırır ozman

Kesinlikle....

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler aydinlattigin icin :)

jeet_burhan

jeet_burhan

Üye
ekran kartı kasar bence yapma daha bence

SheFy

SheFy

Üye
64 bit in istedigi en az 2 gb ve en az cift cekirdek islemci istiyor. 2gb ram e 64 bit kurmak gereksiz. 32 bit daha iyi olur. bende win7 32 bit kuruluydu. win8 64bit kurdum pc resmen ucuyor pc acilisi 10 sn suruyor. pc ozellikleri(3Gb ram. intel pentium dual core 3.33GHz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt