Yardım windows 8 64 bit sayfa yükleme hız sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 64 bit sayfa yükleme hız sorunu ?
merhaba arkadaşlar bilgisayara windows 8 64 bit yükledim bundan önce windows7 yüklüydü aynı anda 5-6 tane youtube dan video açayım aynı zamanda facebookta dolaşayım hiç bir sorun olmadan videolar jet hızıyla yükleniyordu. Şimdi sadece youtube sekmesindeyken bir video açıyorum 360 la izlemeye kalkıyorum saniye başı takılıyor. önceden 720 altında video izlemiyordum şimdi ise 360dan daha düşük kaliteleri arıyorum lütfen yardım edin bu windows 8 den kaynaklanan bir sorun mu? (yavaşlık sadece videolarda değil bir sekme açıkken başka bir sekme açarsam yandım yüklenene kadar sabah olur, o sekme yüklenene kadar başka sekmeye geçiş yaparsam sekme yüklenmiyor illa beklicem sekmede) inşallah anlatabilmişimdir

Uhops

Uhops

Üye
'den hızına öğren, bide kullandığın tarayıcıdan başka tarayıcılar yükle veya kullandığın tarayıcıyı baştan yüklemeyi dene.

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ
0MG90

0MG90

Üye
Neden 8 yükledin ki? 8.1 daha hızlı.

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
Win7 de yandex kullaniyodum 2-3 gun once win8 yukledim hala yandex kullaniyorum biranda boyle yavaslamasinin sebebi yandex olabilir mi ve de internetim 8 mbit ti olctum 1kusur cikti ve 8.1 yuklenirse internette hizlanirmi?

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
'den hızına öğren, bide kullandığın tarayıcıdan başka tarayıcılar yükle veya kullandığın tarayıcıyı baştan yüklemeyi dene.

GDDR5 unutmadan benim internet sorunu konusunada bi el at ya :D

Uhops

Uhops

Üye
Win7 de yandex kullaniyodum 2-3 gun once win8 yukledim hala yandex kullaniyorum biranda boyle yavaslamasinin sebebi yandex olabilir mi ve de internetim 8 mbit ti olctum 1kusur cikti ve 8.1 yuklenirse internette hizlanirmi?
Arkaplanda çalışıp ağı kullanan program var mı?

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
ağ kartı aygıt yöneticisinde normal çalışıyor mu derken tam anlamadım

Uhops

Uhops

Üye
Aygıt yöneticisi-Ağ badaştırıcılar kısmında herşey normal mı?

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
sanırım normal

ARM_TR

ARM_TR

Üye
VPN Sunucuya bağlanıyor olabilirsin

Üst Alt