Windows 8.1'e Format Atılırsa...

Sponsorlu Bağlantılar

kaftr

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1'e Format Atılırsa...
Arkadaşlar ben bilgisayarıma windows 8.1 güncellemesini yükledim ama 8'e geçmek istiyorum.Acaba bilgisayara format atsam tekrar eski haline yani windows 8'e döner mi? Sağolun.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
windows 8 dvd ile formatlarsan olur

ismail

ismail

Üye
Recovery yaparsan olabilir

ismail

ismail

Üye
Bilgisayara normal format atsam olmaz mi?
Normal Format atsam olmaz mı?
Normal formattan kastiniz ne? Win8dvdsi yada flasha win8 yazdirarak kurma ise olur. Yüklerken yukseltme kısmını secmeyin yalniz temiz kurulum yapin

kaftr

Üye
    Konu Sahibi
Normal formattan kastiniz ne? Win8dvdsi yada flasha win8 yazdirarak kurma ise olur. Yüklerken yukseltme kısmını secmeyin yalniz temiz kurulum yapin
Ben ayrıntılardan pek anlamıyorum. Benim istediğim tüm verilerin silinip windows 8'in tekrar yüklenmesi yani bilgisayarı ilk aldığımdaki hale getirmek.Bunu da Ayarlardaki '' herşeyi kaldırın ve windows'u yeniden yükleyin'' seçeneği ile yapmayı düşünüyorum.

ismail

ismail

Üye
Ben ayrıntılardan pek anlamıyorum. Benim istediğim tüm verilerin silinip windows 8'in tekrar yüklenmesi yani bilgisayarı ilk aldığımdaki hale getirmek.Bunu da Ayarlardaki '' herşeyi kaldırın ve windows'u yeniden yükleyin'' seçeneği ile yapmayı düşünüyorum.
Olmayabilir. Nete win8.1 yüklü bilgisayarı 8e geri döndürme yazın

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Win 8 yüklersin
Sonra güncelleme yapmazsın olur

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
en iyisi bilgisayarcıya götür o halletsin belliki hiç yapmamışsın

ismail

ismail

Üye
Arkadaşlar ben bilgisayarıma windows 8.1 güncellemesini yükledim ama 8'e geçmek istiyorum.Acaba bilgisayara format atsam tekrar eski haline yani windows 8'e döner mi? Sağolun.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt