JustWatch34
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok ben windows 7 kuracağımöncelikle o bilgisayara o ekrn kartının verdiği şaşkınlığı yaşıyorum şuan. direk Windows 10 kurun donanımınız güncel güzel olacaktır...
anlamadımWindows 8.1 flashı yakın ilk açılan ekrandan sol alttan onarmaya basın. bilgisayarı onarır
Bende yok işte usb veya flash yüklü bir DVD yarın okuldan arkadaşım windows 7 getircekbilgisayara Windows 8.1 iso dosyası yazılmış bi flash takın kurulum ekranına gelin sol altta onarma seçeneği var. onu seçin ve başlangıç onarma yapın . yukarda yazım hatası yapmışım
Olsa yüklerim ama yok windows 7 varFormat Atarsan Tekrar Sorun Vermez HDDde Problem Olabilir Yada Win 8.1 10 Yükle
kendin indirip yükleyebilirsin ama neyse kolay gelsin...Bende yok işte usb veya flash yüklü bir DVD yarın okuldan arkadaşım windows 7 getircek
Nerden indirebilirim söylermisin birde neye indireyimkendin indirip yükleyebilirsin ama neyse kolay gelsin...
başka bir bilgisayardan harici olarak Windows 8.1 i indir. Google a bile yazsan indirme linklerini bulabilirsin. tavsiyem torrent ile indirmen. onu da bilmiyorsan biraz araştır. yada istersenNerden indirebilirim söylermisin birde neye indireyim
Teşekkürler ama Bir pc bulmam lazımbaşka bir bilgisayardan harici olarak Windows 8.1 i indir. Google a bile yazsan indirme linklerini bulabilirsin. tavsiyem torrent ile indirmen. onu da bilmiyorsan biraz araştır. yada istersenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan o uygulama ile Windows 10 u indirebilirsin. indirme sonrası rufus programı ile dosyayı flasha yazdır. sonra flashı kendi pc ne takıp onar yada format at.
Teşekkürler ama windows bozuk durumda iken nasıl biçimlendirme yapabilirimBüyük bir ihtimalle, güncellemenin neden olduğu bir hatadan bu olay başına gelmiştir. En azından ben öyle tahmin ediyorum.
Tavsiyem temiz bir kurulum yapmandır. Format atarken, daha önce Windows'un kurulu olduğu sürücüyü biçimlendir, (Büyük ihtimalle "C" sürücüsüdür.) sonra kuruluma başla.
Biçimlendirme yapmadan önce dikkat et, bazen sürücü isimleri ve sırası değişir. Bu durumda, hangi sürücünün boyutu ne kadardır onu bilirsen format atacağın sürücüyü seçmen de o kadar kolay olur.
Şimdiden kolay gelsin.
Teşekkürler ama Bir pc bulmam lazım
Teşekkürler ama Bir pc bulmam lazım
Teşekkürler ama windows bozuk durumda iken nasıl biçimlendirme yapabilirim
Tamam ozaman windows 7 kurcam sonra Kurulınca Windows 10 indirio DVD YE flashlıycam sonra windows 7'yi biçimlendirip temiz windows 10 kurmuş olacağım nasıl yöntem
Az çok bilirdim öncedenSen bu işi öğreniyorsun.
tm anladım Neyse Tanıştığımızla kalsınSkype, msn türü uygulamalar kullanmıyorum üzgünüm.
en son msn vardı, onu da en son 10 yıl falan önceydi kullıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?